Er is gezocht op: Universiteit

Home - Universiteit Leiden
De Universiteit Leiden is een internationaal georiënteerde universiteit met een breed palet aan talentgericht onderwijs voor goede en gemotiveerde studenten, dat wordt geïnspireerd door wetenschappelijk onderzoek.

Internationale research universiteit - Universiteit Utrecht
Universiteit met een hart . Op maandag 31 augustus vierde de Universiteit Utrecht de Opening Academisch Jaar 2020-2021. Op de speciaal hiervoor ingerichte 'Universiteit met een hart'-website vind je het volledige programma en video's van de diverse programmaonderdelen terug.

Universiteit - Wikipedia
Algemeen. Het woord universiteit is afgeleid van het Latijnse universitas magistrorum et scholarium, wat ongeveer "gemeenschap van onderwijzers en academici" betekent.De universiteiten hebben hun oorsprong in de middeleeuwen en waren de onafhankelijke opvolgers van de kathedraalscholen. De Universiteit van Bologna is de oudste Europese universiteit en werd opgericht in 1088.

Universiteit van Amsterdam - Universiteit van Amsterdam
Universiteit van Amsterdam Een moderne, onderzoeksintensieve universiteit met een lange en rijke geschiedenis. We zijn de grootste universiteit van Nederland met het breedste opleidingsaanbod.

Erasmus Universiteit Rotterdam | Erasmus University Rotterdam
De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) formuleert oplossingen voor de maatschappij van de toekomst. Bekijk onze bachelor- en masteropleidingen.

Home - Universiteit Utrecht
Utrecht University offers inspiring education and leading research of international quality. Various disciplines collaborate on major societal themes.


Brightspace - Universiteit Leiden
Brightspace is de digitale leeromgeving van de Universiteit Leiden vanaf het academisch jaar 2020/2021. Brightspace heeft daarmee Blackboard vervangen. Op dit moment zijn of worden de semester 1 vakken gemigreerd van Blackboard naar Brightspace. Vervolgens worde semester 2 vakken overgezet totdat alle…

Vrije Universiteit Amsterdam
Vrije Universiteit Amsterdam. Verander welvaart. Studeer aan de VU. Ontdek onze bacheloropleidingen. Kom studeren aan de VU. Kuyperjaar op de VU. Een lustrumjaar geïnspireerd door gedachtengoed van Abraham Kuyper. Kies je masteropleiding. Kom studeren aan de VU. Studeren in het buitenland.

Homepage - Open Universiteit - Open Universiteit
In het academisch jaar 2020-2021 viert de Open Universiteit haar 36-jarig bestaan. Op vrijdag 11 december 2020 vindt de viering van de dies natalis plaats in Theater Heerlen.

Maastricht University
Corona and UM. Education, research and everything in between, right here! Keep reading. UM PhD student solves waste collection problem in Ghana

Radboud Universiteit - Radboud Universiteit
De Radboud Universiteit is een studentgerichte universiteit, actief op vrijwel alle wetenschapsgebieden. In een open klimaat en inspirerende omgeving dagen we medewerkers en studenten uit voorbij grenzen te kijken.

Welkom — Universiteit Gent
UGent opnieuw hoogst gerangschikte Belgische universiteit in de Academic Ranking of World Universities : Meer nieuws; Agenda. sep 14. Tentoonstelling 'Flore de Gand' sep 17. Happening 'Industrial AI Day' sep 18. Happening 'Opening academiejaar 2020-2021' sep 24.

Tilburg University: universiteit voor verantwoordelijke en ...
Tilburg University: universiteit voor verantwoordelijke en ondernemende denkers. Uitgelicht. Nieuws. Tilburg University & corona. Nieuws. Duurzaam beleggen loont niet in tijden van crisis. Nieuws. 1,5 miljoen Europese subsidie van EU voor onderzoek naar digitaal welbevinden. Nieuws.

Universiteit Antwerpen - Universiteit Antwerpen
Bepaal mee de toekomst bij Universiteit Antwerpen. 13 sep Nieuwe communicatiestrategie legt koning geen windeieren Laura Dekkers wint thesisprijs master politieke communicatie op UAntwerpen.

Top 100 University | Rijksuniversiteit Groningen
De Rijksuniversiteit Groningen is een internationale universiteit met hoog aangeschreven onderwijs en onderzoek. Op vrijwel ieder vakgebied zijn er opleidingen voor bachelor-, master-, en PhD studenten.

Medewerkerswebsite - Universiteit Leiden
Medewerkers van de Universiteit Leiden vinden hier o.a. informatie over arbeidsvoorwaarden, salaris en declaraties. Ook mededelingen, nieuws en handleidingen worden hier gedeeld.

Universiteit - WUR
Universiteit. Kom studeren in Wageningen! De universiteit is een belangrijk onderdeel van Wageningen University & Research. De universiteit richt zich specifiek op de thema’s gezonde voeding en leefomgeving en draagt met bachelor- en masteropleidingen bij aan voedselzekerheid.

Masterprogramma's - Universiteit van Amsterdam
De UvA heeft meer dan 280 masterprogramma's, van arbeidsrecht tot filosofie en van geschiedenis tot software engineering.

Opleidingen - Radboud Universiteit - Radboud Universiteit
Op zoek naar een bachelor of een masteropleiding aan een topuniversiteit? Lees meer over het aanbod aan de Radboud Universiteit.

Opleidingen - Universiteit Leiden
Master Algebra, Geometry and Number Theory (MSc). Master Ancient History (MA). Master Ancient History (research) (MA)

Bacheloropleidingen | Erasmus University Rotterdam
De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt je interessante bacheloropleidingen.Excellente studenten kunnen daarnaast verrijkende honoursprogramma's volgen. Na de bachelor kun je doorstromen naar één van onze uitstekende masteropleidingen.Volg een studie van hoge kwaliteit met uitstekende carrièreperspectieven op een internationale campus.

Onderwijs - Maastricht University
De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar Probleemgestuurd Onderwijs en internationale oriëntatie. In onze kleinschalige ‘international classroom’ komen visies en ervaringen uit de hele wereld samen. Juist de verschillen maken het verschil. Ook onze opleidingen zijn internationaal georiënteerd.

Universiteit Twente (UT) | Enschede | High Tech Human Touch
‍ ‍ Volg wetenschappelijk onderwijs (wo) aan de meest ondernemende universiteit van NL | ‍ ‍ Dé technische onderzoeksuniversiteit met wereldwijde, maatschappelijke impact | De enige all-in campus in NL

Universiteiten startpagina, een overzicht van universiteiten.
Universiteiten startpagina, een overzicht van universiteiten, master en bacheloropleidingen en informatie voor studenten,

Masteropleidingen - Onderwijs - Vrije Universiteit Amsterdam
De Vrije Universiteit biedt bijna 100 masteropleidingen aan. Doorstroommasters, educatieve masters, niet-bekostigde masters en topmasters.

KU Leuven - Kwalitatief onderwijs, innovatief onderzoek
De KU Leuven is een universiteit met internationale uitstraling. Alle opleidingen aan deze universiteit zijn gebaseerd op het innovatieve onderzoek van haar wetenschappers en professoren.

Tilburg University - Wikipedia
Tilburg University (tot 2010 Universiteit van Tilburg, UvT) is een katholieke universiteit in Tilburg en is gespecialiseerd in mens- en maatschappijwetenschappen.Tilburg University organiseert jaarlijkse diverse activiteiten (lezingen, congressen, onderwijsprogramma's) die zijn terug te voeren op haar identiteit.

Opleidingen — Universiteit Gent
Masteropleidingen en postgraduaten. De UGent biedt zo'n 140 masteropleidingen aan, waaronder masters en masters-na-masters. Ook de postgraduaten bieden een mogelijkheid om verder te studeren.

WUR - Wageningen Universiteit Research Centrum
Wageningen University & Research doet wereldwijd onderzoek naar problemen in drie kerngebieden: voeding en voedselproductie, leefomgeving en gezondheid, leefstijl en levensomstandigheden.

Welcome - Radboud Universiteit
Welkom op de portal van de Radboud Universiteit. Studenten Met deze portal kunnen studenten hun berichten lezen, e-mail ontvangen, verschillende nieuwsbronnen volgen, hun rooster raadplegen, zich inschrijven voor vakken, tentamencijfers bekijken en meer! Inloggen kan met het S-nummer en wachtwoord.

Eindhoven University of Technology
Eindhoven University of Technology (TU/e) is a research university specializing in engineering science & technology.

Studentenwebsite - Universiteit Leiden
Op de studentenwebsite van Universiteit Leiden vind je eenvoudig alles wat je moet weten over jouw studie. Selecteer je opleiding en je ziet alle informatie die voor jou relevant is.

Universiteit - 11 definities - Encyclo
Universiteit Een universiteit is een onderwijsinstelling voor hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. Universiteit is een Latijns woord en is afgeleid van 'universitas magistrorum et scholarium' en dat betekent 'gemeenschap van onderwijzers en academici'.

Over Tilburg University | Tilburg University
De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

De Nederlandse Universiteiten - Universitaire masters
De Universiteit Maastricht (UM) is de meest internationale universiteit van Nederland en is met haar 16.500 studenten en 4.000 medewerkers nog steeds groeiende.bekijk 82 opleidingen, 16600 studenten: Radboud Universiteit Op bijna alle wetenschapsgebieden verzorgt de Radboud Universiteit Nijmegen onderwijs en onderzoek.

Over ons - Open Universiteit - Open Universiteit
De Open Universiteit heeft de wettelijke taak via onderwijskundig onderzoek bij te dragen aan de innovatie van het Nederlands hoger onderwijs. Ze heeft zich dan ook ontwikkeld tot dé expert op het gebied van leren en doceren in een door technologie verrijkte omgeving. Daarnaast wordt in verschillende andere wetenschapsgebieden onderzoek verricht.

Master's programmes - Vrije Universiteit Amsterdam
How are you going to change your world? Which challenges and opportunities facing humanity do you want to address using your academic knowledge? Which social issue makes your heart beat faster and your brain work harder? With a VU Master’s degree, you are taking an important step in preparing for your career and you are pursuing a meaningful position in society.

Video's :: Universiteit van Nederland
Selecteer universiteiten expand_more. AMC; Amsterdam UMC; Centrum Wiskunde & Informatica; Erasmus Universiteit; ErasmusMC; Maastricht University; Open Universiteit; Radboud Universiteit Nijmegen

Universitaire opleidingen vergelijken van Universiteiten
Universiteit Utrecht De Universiteit Utrecht is thuis op vrijwel alle wetenschapsgebieden. Radboud Universiteit Nijmegen De Radboud Universiteit biedt een ruim scala aan wo opleidingen. RU Groningen De Rijksuniversiteit Groningen biedt verschillende universitaire opleidingen aan in het noorden van Nederland. Universiteit Twente

Universiteit van Nederland - AD.nl
Bekijk hier alle video's van Universiteit van Nederland.

Universiteit Leiden / Leiden University - Startpagina ...
Universiteit Leiden / Leiden University, Leiden. 77.757 vind-ik-leuks · 612 personen praten hierover. Leiden University is one of Europe's foremost research universities. Founded in 1575, it is the...

Universiteiten - Voor studenten - Studielink
Theologische Universiteit Kampen; Radboud Universiteit Nijmegen; Rijksuniversiteit Groningen; Technische Universiteit Delft; Technische Universiteit Eindhoven; Universiteit Leiden; Universiteit Maastricht; Universiteit Twente; Universiteit Utrecht; Universiteit van Amsterdam; Tilburg University; Universiteit voor Humanistiek; Vrije Universiteit ...

Faculteiten van de TU/e
De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) heeft negen faculteiten. Elk met haar eigen opleidingen en expertise.

Organisatie - Universiteit Twente
De Universiteit Twente is de plek waar talent zich het best ontplooit. Onze studenten en medewerkers staan centraal. Zij zorgen samen voor baanbrekend onderzoek, relevante innovatie en inspirerend onderwijs.

De overspannen universiteit - NRC
Reken de universiteit minder af op studentenaantallen en diploma’s. Daar zijn wel die fel bekritiseerde kwaliteitsafspraken voor nodig, schrijft Frans van Vught.

Kindercolleges bij musea in Nederland - geschiedenis ...
Net als op de echte universiteit starten de colleges in het voor- en najaar. Schrijf je nu in en haal je MJU-diploma! Uiteraard worden de colleges gegeven volgens de geldende richtlijnen van het RIVM. Neem bij vragen contact op met het betreffende museum. Bachelor. 8 t/m 10 jaar.

Universiteit van...
Universiteit van Berg en Dal | Opvoeden anno nu Bekijk details. Van 20:00 tot 21:30 | Groesbeek, Bibliotheek Groesbeek Tegenwoordig komt er veel op ouders en kinderen af. Tijdens de coronatijd, toen de kinderen thuisonderwijs kregen, waren gezinnen meer dan ooit samen.