Er is gezocht op: Universiteit

Home - Universiteit Leiden
De Universiteit Leiden is een internationaal georiënteerde universiteit met een breed palet aan talentgericht onderwijs voor goede en gemotiveerde studenten, dat wordt geïnspireerd door wetenschappelijk onderzoek.

Universiteit - Wikipedia
Algemeen. Het woord universiteit is afgeleid van het Latijnse universitas magistrorum et scholarium, wat ongeveer "gemeenschap van onderwijzers en academici" betekent.De universiteiten hebben hun oorsprong in de middeleeuwen en waren de onafhankelijke opvolgers van de kathedraalscholen. De Universiteit van Bologna is de oudste Europese universiteit en werd opgericht in 1088.

Internationale research universiteit - Universiteit Utrecht
De Universiteit Utrecht is een internationaal vooraanstaande researchuniversiteit waar studenten en toponderzoekers samen werken aan een betere toekomst.

Universiteit van Amsterdam - Universiteit van Amsterdam
Een moderne, onderzoeksintensieve universiteit met een lange en rijke geschiedenis. We zijn de grootste universiteit van Nederland met het breedste opleidingsaanbod.

Erasmus Universiteit Rotterdam | Erasmus University Rotterdam
De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) formuleert oplossingen voor de maatschappij van de toekomst. Bekijk onze bachelor- en masteropleidingen.

Vrije Universiteit Amsterdam
Wetenschappers van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) hebben een effect van het ouderlijk milieu op opleidingsniveau aangetoond door naar de genen van...


Maastricht University
Kom naar onze Master Open Dag op zaterdag 7 maart. Lees verder. Orgaandonatie na euthanasie nog zeldzaam

Vacatures - Universiteit Leiden
Assistant/Associate/Full Professors in Chemistry 20-059 Wiskunde en Natuurwetenschappen, Leiden Academic Centre for Drug Research (LACDR), Leids Instituut voor Chemisch Onderzoek (LIC)

Radboud Universiteit - Radboud Universiteit
De Radboud Universiteit is een studentgerichte universiteit, actief op vrijwel alle wetenschapsgebieden. In een open klimaat en inspirerende omgeving dagen we medewerkers en studenten uit voorbij grenzen te kijken.

Home - Bachelors - Universiteit Utrecht
Wil jij meer weten over studeren aan de Universiteit Utrecht? Onze studenten staan klaar om je te helpen!

Homepage - Open Universiteit - Open Universiteit
Op 19 maart 2020 houdt mr. dr. Sven Brinkhoff, universitair hoofddocent strafrecht en strafprocesrecht bij de Open Universiteit, het publiekscollege: De kroongetuige in strafzaken.

Universiteit - Studiekeuze123 - Studiekeuze123
Wat is Universiteit. Op een universiteit leer je complexe zaken te analyseren en ook zelf wetenschappelijk onderzoek te doen. Studeren aan de universiteit is iets heel anders dan naar school gaan.

Universiteit Twente (UT) | Enschede | High Tech Human Touch
De wereld veiliger, gezonder en duurzamer te maken. In Twente heerst een perfect ecosysteem voor pioniers die slimme vondsten bedenken voor immense maatschappelijke uitdagingen, bijvoorbeeld op het gebied van water.Ook is Twente 'the good work life region; een prachtige plek waar een ondernemende arbeidsethos wordt gecombineerd met een aangenaam leven.

Universiteit Antwerpen - Universiteit Antwerpen
Bepaal mee de toekomst bij Universiteit Antwerpen. 14 feb Ferulazuur maakt chemie weer stukje groener Vlaamse wetenschappers produceren belangrijke chemische bouwsteen uit hernieuwbare grondstof .

Tilburg University: universiteit voor verantwoordelijke en ...
Human Library Tilburg. Tijdens Human Library leen je geen boeken, maar mensen! Ontdek wat er schuilgaat achter de eerste indruk van een transseksueel, vluchteling of oorlogsveteraan.

Universitaire opleidingen vergelijken van Universiteiten
Een universitaire opleiding vinden. Op Universiteitstart staan alle Nederlandse universitaire opleidingen en universiteiten beschreven. Je kunt hier veel studie-informatie vinden en wie weet ontdek je jouw toekomstige universiteit wel in het universiteiten overzicht.

Opleidingen - Radboud Universiteit
Op zoek naar een bachelor of een masteropleiding aan een topuniversiteit? Lees meer over het aanbod aan de Radboud Universiteit.

Studieaanbod - Open Universiteit - Open Universiteit
De Open Universiteit is voorloper in onderwijsvernieuwing en -technologie, en biedt onderwijs voor professionals, die studie combineren met werk en prive.

Bacheloropleidingen | Erasmus University Rotterdam
De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt je interessante bacheloropleidingen.Excellente studenten kunnen daarnaast verrijkende honoursprogramma's volgen. Na de bachelor kun je doorstromen naar één van onze uitstekende masteropleidingen.Volg een studie van hoge kwaliteit met uitstekende carrièreperspectieven op een internationale campus.

Bacheloropleidingen - Universiteit van Amsterdam
Bij de UvA kun je kiezen uit 71 bacheloropleidingen in uiteenlopende interessegebieden.

Eindhoven University of Technology - TU/e
Eindhoven University of Technology (TU/e) is a research university specializing in engineering science & technology.

Top 100 University | Rijksuniversiteit Groningen
De Rijksuniversiteit Groningen is een internationale universiteit met hoog aangeschreven onderwijs en onderzoek. Op vrijwel ieder vakgebied zijn er opleidingen voor bachelor-, master-, en PhD studenten.

Universiteit van Nederland - YouTube
Wetenschap toegankelijk maken voor een breed publiek, dat is de gedachte waarmee de Universiteit van Nederland door Alexander Klöpping en Marten Blankesteijn is opgericht en wat de Stichting tot ...

Opleidingen - UMC Utrecht
Bekijk de verschillende opleidingen van het UMC Utrecht en kom meer te weten over de UMC Utrecht Academie, medische vervolgopleidingen en universitaire bachelors en masterprogramma's.

Medewerkerswebsite - Universiteit Leiden
Medewerkers van de Universiteit Leiden vinden hier o.a. informatie over arbeidsvoorwaarden, salaris en declaraties. Ook mededelingen, nieuws en handleidingen worden hier gedeeld.

Welkom — Universiteit Gent
De UGent is een van de grootste universiteiten in het Nederlandse taalgebied en profileert zich als open, sociaal geëngageerd en pluralistisch.

Universiteit Utrecht - Wikipedia
De Universiteit Utrecht (UU) is een Nederlandse universiteit die gevestigd is in de stad Utrecht.Tot 20 oktober 1992 heette ze Rijksuniversiteit te Utrecht (RUU). Met meer dan 30.000 studenten (en een jaarlijkse instroom van 6.500 nieuwe studenten) is de UU een van de grootste universiteiten van Nederland.

Universiteit - WUR
Universiteit. Kom studeren in Wageningen! De universiteit is een belangrijk onderdeel van Wageningen University & Research. De universiteit richt zich specifiek op de thema’s gezonde voeding en leefomgeving en draagt met bachelor- en masteropleidingen bij aan voedselzekerheid.

Universiteit - 11 definities - Encyclo
Universiteit Een universiteit is een onderwijsinstelling voor hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. Universiteit is een Latijns woord en is afgeleid van 'universitas magistrorum et scholarium' en dat betekent 'gemeenschap van onderwijzers en academici'.

Home [www.tudelft.nl]
leestijd: 4 min Met beestjes drinkwater veilig maken Doris van Halem wil dat drinkwater voor iedereen toegankelijk is. Niet door er dure chemicaliën aan toe te voegen, maar door het leven dat al in het water zit slim aan het werk te zetten.

WUR
Wageningen University & Research doet wereldwijd onderzoek naar problemen in drie kerngebieden: voeding en voedselproductie, leefomgeving en gezondheid, leefstijl en levensomstandigheden.

Hogeschool of universiteit: de verschillen ...
Hogeschool of universiteit: we zetten de verschillen tussen deze vormen van hoger onderwijs op een rij.

Universiteiten startpagina, een overzicht van universiteiten.
Universiteiten startpagina, een overzicht van universiteiten, master en bacheloropleidingen en informatie voor studenten,

Open Dagen 12, 13 en 14 maart | Universiteit Twente
Ontdek 12, 13 of 14 maart welke bachelor of master het beste bij jouw talenten past!Meld je nu aan voor de Open Dagen!. Tijdens de Open Dagen ervaar jij hoe het is om student aan de Universiteit Twente (UT) te zijn. Je verdiept je in twee opleidingen van jouw interesse en ontdekt de unieke all-in campus waar jij straks werkt aan slimme, innovatieve oplossingen die mens en maatschappij echt ...

Maastricht University
Lessons learnt, update #22 and FAQ: cyber attack UM. Keep reading. Information on the coronavirus

Onderwijs - Vrije Universiteit Amsterdam
Bacheloropleidingen De Vrije Universiteit Amsterdam geeft je met meer dan 50 bacheloropleidingen voldoende keus om een geschikte opleiding te vinden.

Universiteit van Nederland :: De beste wetenschappers ...
Nederlandse topwetenschappers geven gratis college op internet. Nederlandse topwetenschappers geven gratis college op internet, radio en televisie.. Inspirerende wetenschappers delen via korte colleges de spannendste inzichten uit hun vakgebied.

Tilburg University: Responsible and Enterprising Thinkers ...
Human Library Tilburg. At Human Library you don't borrow books, but persons! Discover what lies behind the first impression of a transsexual, refugee or war veteran.

Video's :: Universiteit van Nederland
Selecteer universiteiten expand_more. AMC; Centrum Wiskunde & Informatica; Erasmus Universiteit; ErasmusMC; Maastricht University; Open Universiteit; Radboud Universiteit Nijmegen

Universitaire bachelors - alle 400+ bacheloropleidingen ...
Universitaire bachelors is opgezet vanuit de onderwijsinstellingen en is niet-commerciëel. bronnen: Hodex - informatie uit de eerste hand.EDU-DEX. StudieData Deze website is toegankelijk van opzet en voldoet aan de Web Content Accessibility Guidelines 1, 2 en 3. Made by Web-Walker - demo van de mogelijkheden van open data (Hodex, StudieData en EDU-DEX)

Studenten | Universiteit Utrecht
Informatie voor studenten van de Universiteit Utrecht. Als je een werkgever wilt overtuigen van jouw geschiktheid voor een stage of baan, is het belangrijk dat je helder kunt verwoorden wat jij allemaal kunt.

universiteit - WikiWoordenboek - Wiktionary
Nederlands: ·(onderwijs) een instelling voor hoger onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en dienstverlening Hij studeert momenteel informatica op de universiteit van Amsterdam. Ook kenners maken zich zorgen, zoals professor Bongers. Hij werkt bij de universiteit.[3]··↑ "universiteit" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ...

Bacheloropleidingen - Eindhoven University of Technology
Our website uses tracking cookies. By clicking "accept" you give your permission to this website to use tracking cookies. Click here for our privacy and cookie policy Accept Deny

Studentenwebsite - Universiteit Leiden
Op de studentenwebsite van Universiteit Leiden vind je eenvoudig alles wat je moet weten over jouw studie. Selecteer je opleiding en je ziet alle informatie die voor jou relevant is.

De of het universiteit? Welk lidwoord
Welk lidwoord (de of het): "de universiteit" of "het universiteit", wij helpen je graag. Betekenis van universiteit: Wetenschappelijk onderwijs na het voortgezet onderwijs..

KU Leuven - Kwalitatief onderwijs, innovatief onderzoek
De KU Leuven is een universiteit met internationale uitstraling. Alle opleidingen aan deze universiteit zijn gebaseerd op het innovatieve onderzoek van haar wetenschappers en professoren.

Universitaire Bibliotheken Leiden - Universiteit Leiden
De Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) is een internationaal toonaangevende wetenschappelijke bibliotheek met collecties van wereldformaat en met geavanceerde diensten voor onderwijs en onderzoek. De UBL verzorgt de wetenschappelijke informatievoorziening als trusted partner in kennis voor onderzoekers,…

Met welke diploma's kan ik naar de universiteit of ...
Sommige opleidingen hebben naast diploma-eisen nog extra toelatingseisen. Bijvoorbeeld de eis dat een bepaald profiel onderdeel was van het examen van uw vooropleiding. De eisen kunt u vinden in de Regeling aanmelding en toelating hoger onderwijs. De hogeschool of universiteit geeft informatie over ...