Er is gezocht op: Opleidingen

Home | Opleidingen.nl
Dit is een voorbeeldpagina. Het verschilt van een bericht omdat het een vaste plek heeft en in de sitenavigatie getoond wordt (in de meeste thema’s). De meeste gebruikers beginnen met een Over mij pagina om zich voor te stellen aan potentiële bezoekers. Bijvoorbeeld: Hallo. Overdag ben ik postbode, maar ’s avonds timmer ik aan de […]

Matchfinder - Studiekeuze123 - Studiekeuze123
1.279 studies 3.057 opleidingen 115 instellingen 64 steden 221 open dagen Over Studiekeuze123® Studiekeuze123 is opgericht door het ministerie van OCW, in samenwerking met studenten en het hoger onderwijs en verspreidt betrouwbare informatie over studiekeuze.

Home | NCOI Opleidingen en Trainingen
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland. Kies uit meer dan 1.250 opleidingen en trainingen. Praktijkgericht Flexibel MBO, HBO en Master

Opleidingen.Startpagina.nl - Alle Opleidingen in Nederland
Opleidingen.startpagina.nl is het overzicht met de bekendste opleidingsinstituten van Nederland op één pagina. Van universiteiten en HBO opleidingen tot MBO instellingen en vakonderwijs instellingen. Deze pagina is tevens het portal voor opleidingsinformatie. Open dagen en fora helpen u bij de keuze van een opleiding.

Opleidingen
Opleidingen. Om carrière te maken en een hogere functie te krijgen heb je minimaal een hbo-diploma nodig. Maar ook met een mbo-diploma en veel werkervaring kun je hogerop komen. Oriënteer je op de vele mogelijkheden binnen mbo, hbo en wetenschappelijk onderwijs met de inhoudelijke opleidingsbeschrijvingen van Carrièretijger.

De allerbeste opleidingen en trainingen. Overzichtelijk ...
De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar. Over Opleiding.nl. Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen!


Opleidingen overzicht - KiesMBO
overzicht van alle opleidingen niveau 1, niveau 2, niveau 3 en niveau 4

Opleidingen en cursussen als thuisstudie of klassikaal te ...
Meer dan 1000 opleidingen op alle niveaus, via thuisstudie of klassikaal. Van beroepsgerichte cursus tot volledige MBO-, HBO- of masteropleiding.

ROC.nl | Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en ...
ROC Nederland biedt informatie op het gebied van onderwijs, loopbaan en beschikbare vacatures. Studiezoekers kunnen alle mbo opleidingen, hbo opleidingen en cursussen en trainingen bekijken. Via de cursusindeling op onderwerp zijn relevante cursussen eenvoudig te vinden.

Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen heeft ruim 120 verschillende opleidingen. Dankzij ons netwerk van stage- en leerbedrijven maak jij succesvol kennis met het echte werk. Onderwijs bij Gilde Opleidingen voelt kleinschalig: we kennen onze studenten bij naam. Met ruim 120 verschillende opleidingen is er altijd wel een die bij je past.

40 opleidingen Veiligheid & Kwaliteit bij Kader!
Gecertificeerde opleidingen Denken in mogelijkheden. Veiligheidskunde. Leer gevaren herkennen, risico’s inschatten en passende maatregelen nemen. Veiligheidskundige opleidingen > Veiligheid & Arbo. Kies voor Project veiligheid, Preventiemedewerker, Keurmeester of VGM.

Opleidingen | Vind jouw opleiding op Nationaleberoepengids.nl
Opleidingen. Als je op zoek bent naar een goede opleiding kan je deze vinden op nationaleberoepengids.nl. Hier kan je voor ieder beroep de relevante opleiding, training of cursus vinden, om het beroep te leren of om verder te groeien in jouw baan.

FlexibelStuderen® doe je bij NTI | Erkende opleidingen
Dromer, doener, ochtendmens of carrièretijger: met FlexibelStuderen ® van NTI studeer je op een manier die echt bij jou past. Wij hebben erkende opleidingen voor ieder type student.

Zoek een MBO-opleiding - ROC.nl | Opleidingen, cursussen ...
Ben je op zoek naar een MBO-opleiding? Op deze pagina kun je op verschillende manieren informatie vinden over MBO-opleidingen en -aanbieders in Nederland.

Kies een opleiding aan de HAN
Op zoek naar een passende opleiding op hbo, posthbo of master niveau in voltijd, deeltijd of duaal? Kies voor een opleiding aan de HAN.

Cursussen en opleidingen als (online) thuisstudie of ...
Als één van de grootste opleiders van Nederland bieden wij 500 opleidingen en cursussen. Kijk snel welke het beste bij je past! Roos Lichtenveld . Cursiste Praktische Psychologie "Omdat ik mijzelf meer wilde verdiepen in de psyche van de mens en in de toekomst een eigen praktijk wil starten”.

Opleidingen | VDAB
Opleidingen. Leer snel bij. Wil je graag op een snelle manier meer te weten komen over een interessant topic? Volg een van onze webinars. Taalbad Frans. Zit je zonder werk en ben je onzeker over je Frans? Loop vier weken stage in een Brussels of Waals bedrijf en boost je taalvaardigheid.

Overzicht van alle opleidingen en leerroutes bij de HvA ...
Opleidingen en leerroutes Filter de lijst, bijvoorbeeld op opleidingsniveau of voertaal. Vergelijk twee of drie opleidingen met elkaar door het vak rechts van de opleidingen aan te vinken.

Kies een opleiding | Scholieren | Fontys
Vind bij Fontys de opleiding die bij je past. Een HBO opleiding, Master of tweejarig traject in voltijd, deeltijd of duale variant in vrijwel alle vakgebieden. Op Fontys vind je een overzicht van alle hbo opleidingen.

Opleidingen - Radboud Universiteit - Radboud Universiteit
Op zoek naar een bachelor of een masteropleiding aan een topuniversiteit? Lees meer over het aanbod aan de Radboud Universiteit.

Opleidingen | logistieke opleidingen en export trainingen
Met meer dan 75 jaar ervaring is evofenedex met recht de grootste logistieke opleider en export trainer in Nederland. Ruim 120 erkende opleidingen in logistiek en internationaal ondernemen. Op 30 verschillende locaties in Nederland.

MBO-opleidingen | NCOI Opleidingen en Trainingen
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland NCOI Opleidingen biedt met het MBO College een breed aanbod MBO-opleidingen voor werkenden. De opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor volwassenen met werkervaring, voor mensen zoals u dus. Kies uit een compleet pakket van praktijkgerichte en erkende opleidingen op alle MBO-niveaus.

Opleidingen - Hogeschool Rotterdam
Alle opleidingen. Overzicht van alle opleidingen van Hogeschool Rotterdam. Hogeschool Rotterdam biedt een groot aantal opleidingen aan in de interessegebieden Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs (lerarenopleidingen) en Techniek.

Opleidingen overzicht - Koning Willem I College
Opleidingen Lijst met alle opleidingen. Domeinen met opleidingen van het Koning Willem I College Economie . De richting Economie biedt vele opleidingsmogelijkheden op het gebied van administratie, ondernemen, marketing, ICT en juridisch. Ben je klantgericht ...

Kies een opleiding | Avans Hogeschool
Met de opleidingenzoeker van Avans Hogeschool selecteer je een opleiding op interessegebied, type, locatie, taal of op onderwijsvorm.

Bekijk onze opleidingen - Zuyd
Zuyd heeft meer dan 30 bachelor opleidingen. Grote kans dat de opleiding die bij jou past hier ook bij zit.

Opleidingen | Zadkine
Zadkine is een regionaal opleidingencentrum voor Rotterdam en omgeving met mbo-opleidingen en volwasseneneducatie op diverse locaties in Rijnmond.

Opleidingen De Haagse Hogeschool - De Haagse Hogeschool
De Haagse Hogeschool heeft een breed aanbod aan Bacheloropleidingen, Masteropleidingen en post-hbo opleidingen.

Je diploma halen met de wind in de rug | Scheidegger
Scheidegger Opleidingen verzorgt al ruim 65 jaar klassikale, praktijkgerichte opleidingen voor mensen die een volgende stap willen zetten. Inmiddels hebben al ruim één miljoen Nederlanders een van de 350 praktijkgerichte opleidingen van Scheidegger gevolgd.

Opleidingen - ROC van Amsterdam
Onze mbo-opleidingen Zoek hier een passende mbo-opleiding of vind een opleiding via onze studiekeuzetesten Meld je uiterlijk op 1 april 2021 aan voor het schooljaar 2021-2022. Het kan zijn dat de opleiding die jij kiest een beperkt aantal plaatsen heeft. Meestal plaatsen we op volgorde van aanmelding.

Scheidegger Opleidingen en Trainingen | Scheidegger
MBO-opleidingen per onderwerp De klassikale MBO-opleidingen van Scheidegger volg je samen! Een opleiding volgen naast je baan is niet niks. Daar wil je dus maximaal rendement uit halen. Bij Scheidegger begrijpen we dat, want wij verzorgen al bijna 70 jaar praktijkgerichte opleidingen. Wij geloven in klassikaal onderwijs.

Voltijd hbo-bacheloropleidingen | Hogeschool Utrecht
Voltijdopleidingen Er zijn undefined opleidingen gevonden. Filters 0. Filters 0 Sluiten

MBO Opleidingen: behaal snel een erkend diploma | NTI
Volledige MBO-opleidingen. Het NTI MBO-College heeft voor iedereen de juiste opleiding. Of je nu op zoek bent naar een volledige MBO-opleiding of je slechts kennis wilt maken met een vakgebied, het NTI biedt wat jij zoekt.

opleidingen | ICZO vzw
Geen (para)medische vooropleiding of totaal geen kennis van het menselijk lichaam ? Kies dan voor het Healthcare voorbereidingsprogramma via afstandsonderwijs voor niet-medisch geschoolden.(HOWEST) .Het laat je toe bepaalde opleidingen te kunnen volgen.

Deeltijd en duale hbo-bacheloropleidingen, hbo ...
Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Bekijk dan ons brede aanbod aan deeltijd en duale bacheloropleidingen, masteropleidingen en cursussen en vind de opleiding die bij je past.

Opleidingen & op- en bijscholingen | KNVB
De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen voor trainer/coaches en scheidsrechters. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB heeft een voorbeeldfunctie.

Hbo-opleidingen - Fontys
Hbo-opleidingen Open dag / avond. alternatief voor open dagen; open avonden deeltijd; Fontys is er voor iedereen die op hbo-niveau zijn talenten wil ontdekken en ontwikkelen en zich als professional verder wil ontplooien. Breed aanbod bachelors in voltijd en deeltijd

Opleidingen | GGzE
Wij zijn een erkende praktijkinstelling voor meerdere (specialistische) opleidingen. Je volgt onderwijs binnen een opleidingsinstituut en doet praktijkervaring op bij GGzE, een combinatie van werken en leren dus. Opleiding tot psychiater. Opleidingen voor universitair geschoolde psychologen.

Opleidingen - Hoornbeeck College
120 opleidingen gevonden Filters. Verzorgende-IG. BBL 3 jaar Niveau 3 . Je ondersteunt zorgvragers bij huishoudelijke vaardigheden zoals koken en schoonmaken en je biedt persoonlijke verzorging. Bekijk. Verzorgende-IG (maatwerk) BBL 1 jaar Niveau 3 ...

- Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland
Opleidingen. Hier vind je alle opleidingen die door Hogeschool Inholland worden aangeboden. Met het filter kun je gericht zoeken.

Opleidingen | Nederlandse School voor Openbaar Bestuur
De NSOB biedt hoogwaardige opleidingen, leerateliers en zomercursussen, waarin altijd een brug wordt geslagen tussen theorie en praktijk.

Opleidingen - TU Delft
Postbus 5 2600 AA Delft Tel: +31 (0)15 27 89111 info@tudelft.nl. Contact en bereikbaarheid Voorleeshulp: BrowseAloud Medewerkerportaal Studentenportal

Forta Opleidingen - Inspireert! - FortaOpleidingen
Erkende opleidingen en trainingen in de geestelijke gezondheidszorg. Kijk voor ons aanbod op de website of vraag naar de mogelijkheden voor incompany en maatwerk.

Opleidingen, trainingen en workshops | PvdA
Partij Opleidingen, trainingen en workshops. Opleidingen, trainingen en workshops. Foto PvdA. Ben je opzoek naar een opleiding, training of workshop om jouw talent en vaardigheden te ontwikkelen? De PvdA faciliteert een wisselend aanbod voor PvdA-leden, met of zonder functie.

Een erkende MBO opleiding volg je bij ons MBO College | LOI
De LOI biedt erkende MBO-opleidingen op niveau 2, 3 en 4, thuis of klassikaal. Jouw MBO-opleiding zit er zeker bij! Bekijk het aanbod en schrijf je meteen in.

Voltijd bachelor & master opleidingen | Hogeschool Saxion
Op zoek naar een hbo studie? Vind hier het complete aanbod bachelor en master opleidingen van Hogeschool Saxion!

Alle opleidingen - Schouten & Nelissen University of ...
Opleidingen & Trainingen. Bekijk hier al onze opleidingen en filter net zo lang totdat je de voor jouw op het lijf geschreven opleiding hebt gevonden. Opleidingsadvies aanvragen 0 opleidingen gevonden zoekresultaten. Toon filters () Zoek en filter opleidingen. Sluiten.

Alle opleidingen - Eindhoven University of Technology
Alle opleidingen Zoek opleiding Zoek Bachelor Applied Mathematics Bachelor Applied Physics Bachelor Architecture, Urbanism and Building Sciences Bachelor Automotive Technology Bachelor Biomedische Technologie Bachelor Chemical Engineering and Chemistry ...

Opleidingen - HBO Drechtsteden
Type tweejarige HBO-opleidingen. Duur 2 jaar. Bekijk. Klantgerichtheid voor technici. Met de post-bachelor opleiding Klantgerichtheid voor technici investeert u in het realiseren van een optimale relatie met uw afnemers. Iedereen in een organisatie heeft in directe of indirecte zin contact met de klanten (externe en interne klanten).