Er is gezocht op: Onderwijs

Onderwijs | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Het laatste nieuws het eerst op NU.nl. Lesgeven, overleg over leerlingen voeren, pleinwacht houden, vergaderen, werk nakijken, cijfers invoeren, oudergesprekken voeren en e-mails beantwoorden.

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap ...
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) werkt aan een slim, vaardig en creatief Nederland. OCW wil dat iedereen goed onderwijs volgt en zich voorbereidt op zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Verder wil het ministerie dat iedereen cultuur kan beleven en dat leraren, kunstenaars en wetenschappers hun werk kunnen doen.

Onderwijs - Wikipedia
Het onderwijs is het overbrengen van kennis, vaardigheden en attitudes met vooraf vastgelegde doelen. Daarbij houdt men rekening met een beginsituatie, volgt men een onderwijsstrategie en worden de resultaten geëvalueerd, onder meer door toetsing, zelfevaluatie en peerevaluatie (collegiale toetsing). Onderwijs wordt binnen een door de overheid bepaalde structuur gegeven door personen die ...

Onderwijs | Rijksoverheid.nl
De Rijksoverheid. Voor Nederland. Service. Contact; Abonneren; RSS; Vacatures; Sitemap; Help; Archief; Over deze site. Over Rijksoverheid.nl; Wetten en regelingen

Inspectie van het Onderwijs | Inspectie van het onderwijs
04-02-2020 | 14:45. Scholen in het voortgezet onderwijs zijn alerter op examinering geworden sinds de examenincidenten van 2018. Toch hebben nog ...

Home - Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming
Onderwijs.vlaanderen.be is een officiële website van de Vlaamse overheid. uitgegeven door het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. Contacteer ons


Onderwijs - cbs.nl
In een derde van beroepen op hoogste niveau is meerderheid vrouw. Studenten lenen vaker en meer. 7-10-2019 00:00. Meisjes vaker dan jongens op hoogste niveau mbo

Onderwijs: alles over de complexe wereld van het ...
Deze pagina is de portal voor onderwijsinformatie op Startpagina. Alle belangrijke aspecten van onderwijs komen in de rubrieken aan de orde: van basisonderwijs tot en met universiteit en van het zoeken naar scholen tot en met het werken in het onderwijs.

Onderwijs Transparant
Welkom bij de aanmeldpagina van Onderwijs Transparant. Log in met je gebruikersnaam en je wachtwoord, zodat je gebruik kunt maken van onze online diensten.

DUO voor particulieren
Informatie voor studenten, terugbetalers en leraren. Informatie over studiefinanciering, studieschuld, reizen, lesgeld, diploma’s en staatsexamens.

Staking onderwijs januari 2020 - CNV Onderwijs
CNV Onderwijs roept haar leden in het primair- en voortgezet onderwijs op om op donderdag 30 en vrijdag 31 januari 2020 het werk neer te leggen.

Onderwijs | PvdA
Beter onderwijs loont. Niet alleen omdat het aan de basis ligt van ontwikkeling, burgerschap en emancipatie, maar ook omdat een diploma je later de grootste kans biedt op een goede baan.

CNV Onderwijs - Jij bent er voor anderen. Wij zijn er voor ...
Vakbond voor iedereen in het onderwijs Profiteer van voordelen zoals goede arbeidsvoorwaarden, rechtsbijstandsverzekering en onderwijsevenementen.

onderwijs | Trouw
Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door Trouw.

Artikelen over onderwijs | Telegraaf.nl
Minister Arie Slob (Onderwijs) is bij leraren vaak de kop van Jut. Ook donderdag en vrijdag gaan er weer duizenden docenten de straat op om actie te voeren voor een beter salaris en lagere werkdruk.

Onderwijs producten | Koop bij VOS instrumenten
2020 VOS instrumenten | disclaimer | recycling apparatuur Prijzen exclusief BTW, wettelijk verplichte verwijderingsbijdrage en onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Vacatures Onderwijs - Onderwijs Vacaturebank - Docent Banen
Compleet overzicht van vacatures in het onderwijs. Schrijf je gratis in en ontvang de vacatures in je mailbox.

Home – Masterlijk Onderwijs
Onderwijs en jeugdzorg Met de nadruk op gedragsproblematiek. Daarbij ontwikkeling en eventuele uitvoering van maatwerk en specialistische onderwijs-zorgarrangementen voor thuiszitters.

Home | Microsoft Educatie
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Microsoft Education! Ontvang elke maand een e-mail met aankondigingen van evenementen die we hebben gepland, snelle tips, gebruiksvriendelijke hulpbronnen voor nieuwe Microsoft Education-tools en nieuwtjes over onderwijstechnologie. Bovendien wordt er ...

Onderwijs - UNICEF
Investeren in onderwijs heeft grote economische en sociale voordelen voor zowel individuen als samenlevingen. Het vergroot de overlevingskansen van jonge kinderen, zorgt voor een toename van het inkomen van individuen en het bruto binnenlands product van landen, versterkt het zelfvertrouwen en de weerbaarheid van meisjes en vrouwen en leidt tot vreedzamere samenlevingen.

Onderwijs - D66
De kracht van Nederland ligt in kennis en innovatie. Investeren in onderwijs vormt de sleutel tot succes & persoonlijke groei. Eerlijke kansen voor iedereen

Onderwijs Vacatures - MeesterBaan
MeesterBaan heeft het grootste aanbod van vacatures in het basis-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Wanneer je solliciteert kom je direct in contact met de werkgever. Schrijf je vandaag nog gratis in en ontvang de vacatures in je mailbox.

Onderwijs | SBB
Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Samen werken we aan thema’s als kwalificeren en examineren en beroepspraktijkvorming. Verder geeft SBB eenduidige en objectieve informatie over specifieke opleidingen en de kansen van

Onderwijs - 14 definities - Encyclo
Onderwijs Het onderwijs is het overbrengen van kennis, vaardigheden en attitudes met vooraf vastgelegde doelen. Daarbij houdt men rekening met een beginsituatie, volgt men een onderwijsstrategie en worden de resultaten geëvalueerd, onder meer door toetsing, zelfevaluatie en peerevaluatie (collegiale toetsing).

Onderwijs | Tropenmuseum Amsterdam
Voor meer informatie kun je bellen met onze reserveringslijn: 088 00 42 840, op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur. Of stuur een e-mail naar: reserveren@tropenmuseum.nl.

onderwijs | De Volkskrant
Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door de Volkskrant.

Primair onderwijs | Onderwijssectoren | Inspectie van het ...
De basisschoolperiode is een heel belangrijke en bepalende periode in het leven van een kind. Omdat we met elkaar vinden dat alle kinderen recht hebben op goed onderwijs, heeft de overheid de taak de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen en te stimuleren. De Inspectie van het Onderwijs kijkt jaarlijks naar elke school. Op basis van deze jaarlijkse prestatieanalyse en eventueel verder ...

Onderwijs-vacatures - februari 2020 | Indeed.nl
Onderwijs vacatures. Onderzoeksassistent (m/v), Gezinsspecialist Primair Onderwijs Schiedam (30 Uur), Coördinator (m/v) en meer op Indeed.nl

Onderwijs - Rozet
Rozet adviseert, ontwikkelt en biedt uiteenlopende diensten vanuit de vraag van het onderwijs. We spelen hierbij in op de ontwikkelingen in de Arnhemse samenleving.

Lucas Onderwijs - Lucas Onderwijs
Het best denkbare onderwijs willen we vormgeven door samen te werken vanuit waarden die zijn ontleend aan de Christelijke geloofsgemeenschap. We willen aantrekkelijk onderwijs bieden dat zich onderscheidt door ontwikkeling, aandacht voor kwaliteit, goede zorg voor de medewerkers en solidariteit met kansarmen.

wetten.nl - Regeling - Wet op het primair onderwijs ...
1 Onderwijsondersteunende werkzaamheden als bedoeld in artikel 32a, derde lid, mogen slechts worden verricht door degene die:. a. in het bezit is van een verklaring omtrent het gedrag, afgegeven ingevolge de Wet justitiële en strafvorderlijke gegevens,. b. in het bezit is van een getuigschrift afgegeven krachtens de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek of de Wet educatie ...

Onderwijs | Gemeente Utrecht
Leerplicht en kwalificatieplicht Alle kinderen hebben recht op onderwijs. De leerplicht en kwalificatieplicht zorgen ervoor dat alle kinderen van 5 tot 18 jaar verplicht onderwijs krijgen. Voor jongeren tot 23 jaar zijn er maatregelen om voortijdig schoolverlaten te voorkomen.

Algemene onderwijsbond | De Algemene Onderwijsbond
18 feb "Het is niet te begrijpen dat het allergrootste probleem in het onderwijs niet in kaart wordt gebracht." Met die opmerking nam SP-Kamerlid Peter Kwint de eerste Trek-aan-de-bel melding in ontvangst. Hij schrok van leerlingen die... LEES VERDER

Onderwijs | RTL Nieuws
Onderwijs

Onderwijspersoneel - Vlaams Ministerie van Onderwijs en ...
Voor wie in het onderwijs werkt of wil werken: leraren, CLB-medewerkers, personeel internaten ...

Onderwijs - NRC
Zzp’ers in het onderwijs denken alleen aan zichzelf, hoor je vaak. Maar Tjip de Jong ziet dat anders: als schoolbesturen meer hun best zouden doen, zouden leerkrachten in dienst blijven.

Vrijstelling in het onderwijs - Belastingdienst
Onderwijs is vrijgesteld van btw. Dat geldt voor basisonderwijs tot hoger onderwijs. Lees meer over vrijgestelde diensten in het onderwijs.

Onderwijs - Yulius
Yulius biedt onderwijs aan leerlingen die door (het vermoeden van) een psychische stoornis behoefte hebben aan extra ondersteuning bij het leren. We doen dat op veertien scholen voor speciaal onderwijs in de regio Rijnmond en Zuid-Holland Zuid.

Onderwijs - wwplus.nl
Bovenwettelijke WW. Namens het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en de VO-raad voeren wij de Bovenwettelijke Werkloosheidsregelingen voor het Primair en Voortgezet Onderwijs (PO & VO) uit.

Wij gaan voor het beste onderwijs - OnderwijsAdvies
Wij gaan voor het beste onderwijs en de beste zorg voor elk kind en iedere jongere. We leveren diensten op een hoog kwalitatief niveau met maatschappelijke relevantie. We kennen de markt als geen ander en weten wat er nodig is bij onze klanten. Wij leveren producten en diensten met een hoge toegevoegde waarde die zich hebben bewezen in de praktijk.

Wij-leren.nl - kennis over onderwijs en scholen
Onderwijs en onderzoek. Wij-leren.nl biedt u een uitgebreide onderwijskundige kennisbank en een helder beschreven begrippenkader.. Onderwijskundige specialisten geven hun mening over actuele ontwikkelingen.. Uw onderwijskundige kennis blijft op peil door het volgen van wij-leren.nl.

Onderwijs
Functioneel (vereist) Aan. Functionele cookies zijn nodig om een website beter te laten functioneren. Dit zijn bijvoorbeeld bestanden die zorgen dat je ingelogd blijft of die bijhouden wat er in een winkelwagentje zit.

Alle cao's en salarisschalen binnen het onderwijs voor 2020
Bent u werkzaam in het onderwijs, dan vindt u hier informatie over de geldende cao, salarisschalen en functiewaardering voor onderwijspersoneel.

Onderwijs opleidingen, cursussen en congressen | SBO
Onderwijs Cursussen, Opleidingen en Congressen. Wil je jouw kennis over de onderwijsmarkt vergroten en/of verdiepen? Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid biedt diverse opleidingen en congressen aan binnen het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, Middelbaar Onderwijs en Hoger Onderwijs.

SKVR Onderwijs - Cultuureducatie voor het onderwijs
Onze medewerkers denken graag met u mee voor een persoonlijk advies. Bel ons tijdens kantooruren op 010 – 271 8320. Stuur een e-mail naar onderwijs@skvr.nl of maak gebruik van het contactformulier.. U kunt zich ook aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Onderwijs010 | Leren Loont!
Rotterdam verbetert onderwijsresultaten, vermindert schooluitval en sluit onderwijs en arbeidsmarkt beter op elkaar aan. Onderwijs en gemeente zetten hier samen de schouders onder met het onderwijsbeleid: Leren Loont!

Leve het Onderwijs - Home
Leraren kregen de afgelopen jaren minder en minder ruimte om zelf aan hun professionele ontwikkeling te werken. Te vaak werden ze uitvoerders van plannen die elders waren bedacht. Te veel verloor het vak aan vertrouwen en aanzien. Te groot werd de controlestructuur in het onderwijs. Het huidige lerarenregister is de kroon op deze deprofessionalisering. Stop daarom het lerarenregister en zet ...

Onderwijs - Windesheim
Kinderen iets leren? Jonge mensen inspireren? Denk eens aan een baan in het onderwijs. In het onderwijs bied je een ander kansen om zich te ontwikkelen. Diverse lerarenopleidingen volg je bij Windesheim.

Inloggen - Primair onderwijs - DUO Zakelijk
Hier kunt u inloggen op de verschillende omgevingen van DUO. Ook vindt u hier handleidingen, aanmeldformulieren en oplossingen voor de meest voorkomende problemen bij het inloggen.