Er is gezocht op: Inentingen

GGD Reisvaccinaties
Officiële GGD-website voor professioneel reisadvies. 24/7 online afspraak maken.

Inenting per land - Vaccinaties op reis
Vaccinaties en inentingen voor elk land ter wereld, wordt up-to-date gehouden.

Vaccinaties tegen infectieziekten ...
In het Rijksvaccinatieprogramma krijgen kinderen verschillende inentingen. Deze vaccinaties zijn uitgebreid onderzocht, veilig en effectief.

VACCINATIES PER LAND I GGDREISVACCINATIES
Voor welk land heeft u vaccinaties nodig? Dat verschilt per land. In de landenzoeker kunt u vinden of u vaccinaties of inentingen nodig heeft voor uw reis.

Vaccinaties op reis
Inentingen per land, vergoedingen reisvaccinaties en info over malaria van vaccinatiecentrum in heel Nederland.

Reisvaccinaties aan huis | Thuisvaccinatie | Meld u nu aan!
Veilig op reis met reisvaccinaties van Thuisvaccinatie.nl: Aan huis, 's Avonds & Weekend Vaak vergoed Gekwalificeerde medici. Maak een afspraak! Bij ...


Inenting - Wikipedia
Inentingen kunnen ook gegeven worden aan bevolkingsgroepen die een hoger risico hebben om ernstig ziek te worden bij het oplopen van een bepaalde ziekte.

VACCINATIES VOOR UW REISBESTEMMING | MAKKELIJK BIJ U THUIS!
De erkende artsen van Thuisvaccinatie vaccineren u thuis! Ook buiten kantooruren en in het weekend. Bekijk hier het vaccinatieadvies voor uw reisbestemming!

Reisprik Vaccinaties en Inentingen | Gezond op reis!
Maak nu een afspraak online bij Reisprik, het grootste landelijk netwerk van gespecialiseerde praktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie.

LCR - Informatie voor de reiziger
Wij informeren reizigers via deze website over ziekten op reis. en hoe deze kunnen worden voorkómen. Kijk bij een van de onderwerpen hieronder om te vinden wat u zoekt!

Travel Clinic advies inentingen voor reizen naar de tropen
Op de Travel Clinic website vindt u informatie en advies over bv. inentingen voor een optimale voorbereiding voor reizen naar de tropen, .

Inentingen - In welke landen nodig? - anwb.nl
Inentingen - In welke landen nodig? Zowel in de tropen als in subtropische landen loop je kans in contact te komen met besmettelijke ziekten. Ga je op ...

Inentingen (vaccinaties) - Kinderen en jongeren - GGD Twente
GGD Twente bewaakt, bevordert en beschermt een gezonde Twentse samenleving.

Vergoeding vaccinaties (inentingen) - CZ
Gaat u op reis naar een land waar een bepaalde ziekte heerst? Bekijk de vergoeding voor vaccinaties in de zorgverzekeringen van CZ.

Inentingen - KNHS
Inentingen. Met een vaccinatie kun je het afweermechanisme van het lichaam versterken tegen een virus of bacterie. Het paard krijgt een stof toegediend die op dit ...

Rijksvaccinatieprogramma | Rijksvaccinatieprogramma.nl
Het Rijksvaccinatieprogramma beschermt tegen 12 ernstige infectieziekten. Lees over de inentingen en ziekten en waarom vaccineren belangrijk is.

Inentingen voor je bezoek aan Azie! - Backpacken in Azie
Inentingen nodig als je naar Azie gaat? Bekijk onze tips over welke reisvaccinaties je nodig hebt en waar je deze inentingen Azie kunt laten zetten!

Vaccinatieschema van pups en volwassen honden
Er zijn alleen inentingen tegen het Canine para-influenza type-2 virus (= CPiV) en de Bordetella bacterie beschikbaar, ...

Thuisvaccinatie
Aanmelden. Aanmelden Annuleren Terug naar de startpagina

Inentingen hond - Medisch Centrum voor Dieren
Inentingen hond Elke pup krijgt via de moedermelk afweerstoffen tegen ziekten. Zodra deze weerstand verdwijnt (tussen de 9 en 15 weken leeftijd) kan de pup zelf ...

Inentingen Buitenland - Travel Health Clinic - thci.nl
Kies uw bestemming, zie welke inentingen u nodig hebt en maak eenvoudig online een afspraak.

Inentingen - vaccinaties bij de pup | Vaccinatieschema ...
Over inentingen bij puppies. Pups krijgen normaal gesproken drie vaccinaties tot de 12e levensweek. De eerste inenting wordt al bij de fokker gegeven op 6 weken leeftijd.

Inenten kinderen volgens vaccinatieprogramma
Op welke leeftijd krijgen kinderen welke inentingen? Zie hieronder het schema van (het Nederlandse) rijksvaccinatieprogramma. Soms krijgt je kind 2 prikken tegelijk.

Inentingen en vaccinaties voor Thailand 2019 - Tips Thailand
Inentingen zijn niet verplicht, maar wel sterk aanbevolen voor Thailand. Welke vaccinaties en inentingen de GGD adviseert voor Thailand lees je hier.

Vaccinaties | Rijksoverheid.nl
De overheid biedt gratis vaccinaties aan voor kinderen, mensen met een verhoogd risico op ziekte.

Inentingen | Infecties | Menselijk Lichaam
Inentingen - Wat is inenting? Inenting is een preventieve maatregel voor het teweegbrengen van immuniteit tegen infectieziekten. Er wordt onderscheid gemaakt tussen

Inentingen Indonesië: vaccinaties bij KLM Health Services
Op reis naar Indonesië? Zorg dat u met de juiste inentingen vertrekt. Maak eenvoudig een vaccinatie afspraak via de website van KLM Health Services.

Inentingen en vaccinaties bij je baby | Ouders van Nu
Inentingen en vaccinaties bij je baby en kind Je kunt je kind laten vaccineren tegen twaalf infectieziekten. De eerste prik uit het vaccinatieprogramma wordt ...

Vaccinatie nodig? - Travel Health Clinic - Beschermd op reis
Gezond op reis en gezond weer terug! Bij de Travel Health Clinic kunt u terecht voor al uw (reis)vaccinaties en gezondheidsadviezen.

Alfabetisch overzicht | Reisadvies per land | Travel Clinic
Op de Travel Clinic website vindt u informatie en advies over bv. inentingen voor een optimale voorbereiding voor reizen naar de tropen.

Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering: Landen
Hier vindt u informatie over aanbevolen vaccinaties en preventieve maatregelen die u kunt toepassen om infectieziekten tijdens uw reis te voorkomen.

Kaapverdie.nl | Inentingen Kaapverdie & vaccinaties Kaapverdie
Actuele informatie & gezondheidsadvies. Welke inentingen Kaapverdië heb je nodig als je op vakantie gaat? Vaccinatie- en inenting-advies voor Kaapverdië

Tarieven vaccineren 2019 - KLM Health Services
Bekijk onze tarieven voor vaccineren tegen DTP, Hepatitis, Rabies, BMR, Meningokokken, Mantoux, gele koorts, FSME, de griep, Japanse cefaelites, Cholera stempel.

Vaccinaties baby – 24Baby.nl
Als ouder in Nederland mag je zelf beslissen welke inentingen je baby krijgt. Wel is het raadzaam om deel te nemen aan het Rijksvaccinatieprogramma, omdat de ...

Inentingen Indonesië | Vaccinaties en Malaria preventie ...
Inentingen voor Indonesië. Ga je naar Indonesië? Dan ga je vast een mooie reis maken! Het is een prachtig land met een rijke cultuur, vriendelijke bevolking, mooie ...

Inentingen hond » Wat zijn de belangrijkste & wat kost het?
Een hond kan tegen ziektes ingeënt worden. ★★★ Lees hier wat de belangrijkste inentingen zijn, wat ze kosten en hoe vaak een hond ingeënt moet worden.

Vergoeding Vaccinaties voor reizen naar het buitenland
Wat wordt wel vergoed? U krijgt de kosten van consulten, inentingen, geneesmiddelen en herhalingsrecepten vergoed. U heeft recht op de vergoeding als:

Vaccinaties - inentingen | Kittens & Verzorging
Elk kitten behoort gevaccineerd te worden tegen twee potentieel fatale ziekten (nies- en kattenziekte). Een enkele injectie is niet voldoende daarom hebben kittens ...

Vaccinaties & inentingen Egypte: is het nodig? | Corendon ...
Een vakantie naar Egypte geboekt en benieuwd of je inentingen nodig hebt? Wij hebben alle vaccinaties & inentingen Egypte voor je op een rijtje gezet.

GGD.nl
Op ggd.nl kunt u de dichtstbijzijnde GGD-locatie bij u in de regio vinden. De letters GGD staan voor Gemeentelijke Gezondheidsdienst.

Inentingen Turkije: is het nodig? | Corendon Inspiratie
Moet ik mij laten inenten voor een vakantie naar Turkije? Lees hier meer over welke inentingen Turkije-reizigers wel en niet nodig hebben.

Vaccinatieprogramma - Wikipedia
In Nederland kunnen kinderen de volgende inentingen krijgen: Fase Leeftijd Prik 1 Prik 2 Fase 1 6 - 9 weken: DKTP-Hib-HepB: Pneu: 3 maanden: DKTP-Hib-HepB: 4 maanden:

Travel Clinic Eindhoven - Travel Clinic Eindhoven
Op deze site kunt u alle informatie vinden, die nodig is voor een optimale voorbereiding op uw reis naar de (sub)tropen. Het bijzondere van Travel Clinic Eindhoven is ...

Inentingen en vaccinaties - Mexico!
Informatie over inentingen en vaccinaties voor je reis of vakantie naar Mexico. Overzicht van voorkomende ziektes en preventie.

Inentingen Thailand? Info over Vaccinaties en Malaria
Ease Travel Clinic is specialist in reisvaccinaties. Onze reisverpleegkundigen weten precies welke inentingen je voor Thailand nodig hebt.

Inentingen Sri Lanka | BackpackenInAzië.nl
Welke inentingen Sri Lanka heb ik nodig? Antwoord op deze veelgestelde vraag met informatie over alle inentingen en waar je deze kunt laten zetten.

Inentingen - lorinahoeve.nl
Als u uw huisdier komt brengen moet u ook zijn inentingsboekje meenemen, want wij willen uw huisdier weer gezond en wel meegeven. De onderstaande inentingen zijn ...

Vaccinaties en inentingen van uw hond, kat en konijn
U houdt van uw huisdier en wilt hem zo lang mogelijk bij u hebben. Inentingen zorgen ervoor dat u uw geliefde dier zo goed mogelijk beschermt tegen (gevaarlijke) ziektes.

Welke inentingen Japan heb je nodig? - Azië-Expert.nl
Inentingen Japan - Een trip naar Azië, in dit geval Japan, is in veel opzichten niet te vergelijken met een reis in Europa of andere delen van de wereld.

Vaccinaties en inentingen Kaapverdië
Welke vaccinaties en inentingen zijn verplicht of worden aangeraden voor Kaapverdië? Zorg voor een goede voorbereiding, lees hier meer informatie