Er is gezocht op: Inentingen

GGD Reisvaccinaties
Officiële GGD-website voor professioneel reisadvies. 24/7 online afspraak maken.

Vaccinaties tegen infectieziekten ...
Soms zijn daar meerdere inentingen voor nodig. De virussen of bacteriën in een vaccin zijn dood of zo zwak dat je de ziekte niet echt krijgt. Soms kun je bijwerkingen krijgen na een inenting bijvoorbeeld een pijnlijke arm of koorts. Deze klachten verdwijnen meestal na een of twee dagen. Daarna ben je beter beschermd tegen de ziekte.

Inenting - Wikipedia
Deze inentingen moeten de kinderen én de gehele bevolking beschermen tegen infectieziektes, ter voorkoming van een epidemie. Het deelnemen aan zo een programma is in Nederland niet verplicht, maar in sommige landen wel. In 2017 werd inenting tegen mazelen en elf andere ziekten bij schoolgaande kinderen verplicht in Italië.

Inenting per land - Vaccinaties op reis
Inentingen en vaccinaties per land. Klik voor je land van bestemming op de kaart hieronder of op de beginletters hierboven. Maak je afspraak. Bij jou in de buurt 's Avonds en het weekend Vaak volledig vergoed Gediplomeerde specialist Gecertificeerd door LCR Belangrijkste pagina's. Afspraak maken ...

Vaccinaties | RIVM
Vaccinaties (inentingen) beschermen mensen tegen ernstige infectieziekten. Zoals mazelen, kinkhoest en baarmoederhalskanker. Er zijn vaccinaties voor verschillende groepen mensen.

Vaccinatieschema | Rijksvaccinatieprogramma.nl
Bekijk in het vaccinatieschema op welke leeftijd kinderen de inentingen krijgen aangeboden.


Vaccinaties op reis
Inentingen tegen hepatitis B en tuberculose heb je normaal gesproken alleen nodig als je langer dan drie maanden verblijft in een risicoland. Hetzelfde geldt voor vaccinatie tegen rabiës, ook wel bekend onder de naam hondsdolheid.

Reisvaccinaties aan huis | Thuisvaccinatie | Meld u nu aan!
Veilig op reis met reisvaccinaties van Thuisvaccinatie.nl: Aan huis, 's Avonds & Weekend Vaak vergoed Gekwalificeerde medici. Maak een afspraak! Bij Thuisvaccinatie komen wij bij u aan huis om u te voorzien van de nodige vaccinaties zodat u veilig op reis kunt. Maak een afspraak op Thuisvaccinatie.nl

Travel Clinic advies inentingen voor reizen naar de tropen
Op de Travel Clinic website vindt u informatie en advies over bv. inentingen voor een optimale voorbereiding voor reizen naar de tropen, .

Reisprik Vaccinaties en Inentingen | Gezond op reis!
Check op Reisprik.nl welke inentingen je nodig hebt en maak meteen eenvoudig een afspraak met een arts in de buurt! Reisprik.nl is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsen voor reizigersadvisering en vaccinatie in samenwerking met het Tropencentrum AMC.

Inentingen (vaccinaties) voor kinderen - Kinderen en ...
Inentingen DTP en BMR voor kinderen 8 - 9 jaar. Inentingen tegen baarmoederhalskanker We gaan in het najaar van 2020 weer beginnen met de inentingen (vaccinaties) tegen baarmoederhalskanker (HPV) voor meisjes van 12 of 13 jaar. Inentingen tegen baarmoederhalskanker.

Informatie voor de reiziger - lcr.nl
Wij informeren reizigers via deze website over ziekten op reis. en hoe deze kunnen worden voorkómen. Kijk bij een van de onderwerpen hieronder om te vinden wat u zoekt!

Inentingen - KNHS
Inentingen. Met een vaccinatie kun je het afweermechanisme van het lichaam versterken tegen een virus of bacterie. Het paard krijgt een stof toegediend die op dit virus of deze bacterie lijkt, maar die geen ziekte veroorzaakt. Op het moment dat een echte indringer het lichaam binnenkomt, kan het afweermechanisme direct reageren.

VACCINATIES INDONESIË | MAKKELIJK BIJ U THUIS!
Inentingen en vaccinaties voor Indonesië. De indrukwekkende natuur en cultuur op Java, de parelwitte stranden van Bali of de tropische regenwouden van Sumatra... Welk deel van Indonesië u ook bezoekt, inentingen of vaccinaties horen bij een goede voorbereiding.

INENTINGEN EN VACCINATIES CURACAO | GGDREISVACCINATIES
Vakantie geboekt naar Curacao? Ga voor advies over vaccinaties naar GGDReisvaccinaties.

GGD.nl
Op ggd.nl kunt u de dichtstbijzijnde GGD-locatie bij u in de regio vinden. De letters GGD staan voor Gemeentelijke Gezondheidsdienst.

Indonesië vaccinaties en inentingen - Reisprik
Reisprik adviseert voor Indonesië de volgende vaccinaties of inentingen: Buiktyfus, DTP, Encefalitis, Gele koorts, Hepatitis A, Hepatitis B, Mazelen, Rabiës

Inentingen Indonesie | BackpackenInAzië.nl
Inentingen Indonesie. Het wordt sterk aangeraden om voor je Indonesië bezoekt je zelf te laten inenten en je gezondheid daarmee te beschermen. Deze inentingen Indonesië zijn gelukkig ook handig als je een aantal andere landen in Zuidoost-Azië bezoekt.

GGD Haaglanden - Vaccinaties
De inentingen beschermen tegen ziektes als de bof en mazelen. De vaccinaties worden gegeven door de Jeugdgezondheidszorg vanuit het Centrum Jeugd en Gezin Den Haag en de JGZ Zuid-Holland West. > Meer over vaccinaties voor kinderen. Baarmoederhalskanker vaccinatie

Inentingen, belangrijke informatie voor iedere ouder.
Inentingen als Paard van Troje Het is dan ook wijs om de recente triomftocht van inentingen met enige relativering te bekijken. De resultaten zijn getalsmatig erg indrukwekkend maar de afgelopen jaren komen ook steeds meer nadelen van inenten naar boven.

Inentingen Buitenland - Travel Health Clinic
Inentingen voor het buitenland. Iedereen kent het gevoel over inentingen wel. Een reis geboekt naar het buitenland. Heerlijke exotische oorden waar allerlei prachtige, nieuwe ervaringen opgedaan kunnen worden.

Vaccinatieschema van kittens en volwassen katten
Kittens worden in hun eerste levensweken meestal twee keer gevaccineerd en de meeste katten krijgen jaarlijks een cocktailprik. Het exacte schema, meer informatie en adviezen vindt u op onze website.

Inentingen en vaccinaties bij je baby | Ouders van Nu
Tegen de meeste ziekten is je kind pas na een aantal inentingen optimaal beschermd. Zo krijgt hij vier keer een Hib-prik. Tot die laatste prik kan hij nog steeds een Hib-ziekte krijgen, al wordt de kans bij elke vaccinatie kleiner.

Inentingen China | BackpackenInAzië.nl
Inentingen China. Zorg dat je voor je vertrek naar China de juiste vaccinaties hebt. Met een aantal inentingen China ben je veroorzaakt tegen de meest voorkomende ziektes. Dit helpt je niet alleen tijdens je verblijf in China maar voor de meeste andere landen in Azië heb je dezelfde inentingen nodig.

Leeuwenwelpen in Burgers’ Zoo krijgen eerste inentingen ...
De twee leeuwenwelpen in Burgers’ Zoo zijn woensdag door de dierenarts gechipt, ontwormd en geënt. De zes weken oude welpen kregen een inenting tegen katten- en niesziekte, terwijl hun ouders ...

Inentingen - Aandoeningen | Gezondheidsplein.nl
Inentingen of vaccinaties worden gegeven om besmettelijke infectieziekten te voorkomen. Je krijgt dan een middel ingespoten waar je afweersysteem op reageert door het aanmaken van antistoffen. Als je dan later besmet raakt met een ziekteverwekker waartegen je bent ingeënt, herkent je afweersysteem deze ziekteverwekker en maakt het hier snel een grote hoeveelheid antistoffen tegen aan.

Inentingen Cambodja nodig? | Vaccinaties, malaria en advies
Welke vaccinaties en inentingen jij precies nodig hebt, hangt erg af van je reis naar Cambodja en je huidige gezondheid. Ga je bijvoorbeeld enkel de tempels van Angkor bezoeken, of ga je ook de jungle in? Maak een afspraak.

Inentingen voor kinderen | GGD Groningen
Dankzij inentingen komen deze besmettelijke ziekten in Nederland niet of bijna niet meer voor. Bijna alle Groninger kinderen ingeënt. Deelname aan het Rijksvaccinatieprogramma is niet wettelijk verplicht. GGD Groningen raadt je aan om je kind wel te laten inenten. In de provincie Groningen doet 98% van de ouders dit. De inentingen zijn gratis.

Inentingen voor konijnen, heel belangrijk! | Dier en ...
Inentingen voor konijnen, heel belangrijk! Het is heel gewoon dat honden en katten hun inentingen krijgen, maar konijnen hebben deze ook nodig. Veel mensen weten niet dat konijnen ook inentingen nodig hebben of zij vinden het niet noodzakelijk omdat een konijn bijvoorbeeld niet in contact komt met andere dieren.

Check je vaccinaties - Laat je vaccineren
Check online in met MyHealthViewer. Je kan zelf online raadplegen welke vaccinaties je al gekregen hebt. Je kan de datum, naam en dosis van de vaccinatie nagaan en ziet tegen welke ziekte je werd gevaccineerd.

Inentingen | Infecties | Menselijk Lichaam - Menselijk Lichaam
Inentingen zijn voor iedereen, en speciaal voor kinderen, van belang. In de inentingskalender staan alle inentingen aangegeven die bij een bepaalde leeftijd noodzakelijk zijn. In het inentingsboekje worden alle inentingen genoteerd. Vaccinatie begint meestal op de leeftijd van 3 maanden.

Inentingen - VGGM
Veel gestelde vragen over inentingen / vaccinaties: Wat houdt dat programma in? Wat zijn de overwegingen en standpunten van de bevindelijk gereformeerde kerken over inentingen? Is er informatie in andere talen beschikbaar over inentingen? Mijn kind is 3 ½ jaar oud en in de brief van het RIVM staat dat hij binnenkort opnieuw inentingen nodig heeft.

Inentingen Marokko nodig? | Vaccinaties, muggenwering en ...
Inentingen Marokko. Ga je naar Marokko? Dat is boffen! Het is een prachtig land met een rijke cultuur, schitterende steden als Casablanca, Essaouira en Tanger en natuurlijk de Sahara woestijn. Vertel je exacte reisplannen aan onze reizigersverpleegkundigen. Zij geven je graag advies over de benodigde inentingen voor Marokko. Goed beschermd op reis

Vergoeding vaccinaties (inentingen) en preventieve ...
Uw vergoeding in het kort. Basisverzekering. Geen vergoeding. Aanvullende verzekering. Ja, vergoeding mogelijk. Eigen risico. U betaalt geen eigen risico Bedrag dat u eerst zelf betaalt voordat u een vergoeding krijgt voor zorg. In Nederland kennen we 2 vormen van eigen risico, het verplichte en het vrijwillige eigen risico.

Vaccinaties bij kinderen: welke prik wanneer (en waarom?)
Bijwerkingen van inentingen. Behalve bescherming tegen ziekten, veroorzaken inentingen soms ook bijwerkingen. Hoewel de meeste kinderen achteraf geen last hebben zijn er toch wel een aantal die last hebben van “normale” bijwerkingen.

Vaccinaties | Rijksoverheid.nl
De overheid biedt gratis vaccinaties aan voor kinderen, mensen met een verhoogd risico op ziekte.

Inentingen | Kattenpension Othelius
Inentingen. Belangrijk! Voor een pensionverblijf is een inenting tegen kattenziekte en niesziekte verplicht. De inentingen mogen niet verlopen tijdens het verblijf van je kat. Een geldig inentingsboekje dien je tijdens het brengen mee te brengen en achter te laten.

Weer minder inentingen, RIVM waarschuwt voor ...
Met uitzondering van de inentingen tegen baarmoederhalskanker liggen de gemiddelde percentages in Nederland ruim boven de 90. De minister wil een verklaring voor de teruggang.

Tarieven vaccineren 2020 - KLM Health Services
Bekijk onze tarieven voor vaccineren tegen DTP, Hepatitis, Rabies, BMR, Meningokokken, gele koorts, FSME, de griep, Japanse Encefalites, Rabies

Vaccinaties & Inentingen | WIJ.nl
Wat zijn de gevolgen van het uitstellen van de inentingen van je baby? Ben ik verplicht om mijn baby te vaccineren? In Nederland bestaat geen vaccinatieplicht. In tegenstelling tot veel andere landen is in ons land niemand wettelijk verplicht zichzelf of zijn baby te laten vaccineren tegen welke ziekte dan ook.

Home | vacciweb.be
© 2019 GSK group of companies. All rights reserved. BE/MARK/0020/17(2) BE/MARK/0020/17a(2)

Inentingen - Dierenpension Beukers
Inentingen. De volgende inentingen zijn verplicht als uw dier in ons pension komt logeren: Hond. Cocktail-injectie. Een tot drie jaar geldig (Minimaal 2 weken voor verblijf gegeven zijn.) Weil-injectie. Een jaar geldig. (Minimaal 2 weken voor verblijf gegeven zijn) Kennelhoest Para-influenza injectie.

Inentingen/vaccinaties voor India - VisumBuitenland.nl
Inentingen zijn een belangrijk onderdeel van de voorbereiding van reizen naar India. Er zijn drie categorieën inentingen voor India; verplichte inentingen (1), zeer aan te raden inentingen (2) en optionele inentingen (3).De noodzaak van optionele inentingen voor India hangt af van het gebied binnen India dat wordt bezocht, de duur van het verblijf en de activiteiten in India.

Inentingen Vietnam | Welke heb je nodig? - Reis-Expert.nl
Inentingen Vietnam Je wilt niet alle highlights bezoeken en het risico lopen geïnfecteerd te raken waardoor je planning in de soep loopt. Wij hebben daarom een overzicht gemaakt met de belangrijkste inentingen die nodig zijn voor Vietnam.

licg.nl - Vaccinatie van de hond
De eerste inenting wordt vaak gegeven als de pups nog bij de moeder zijn. In de wetgeving (Regeling Houders van Dieren) is namelijk opgenomen dat pups die in een bedrijf (dus bijvoorbeeld bij een beroepsmatig fokker) worden gehouden, vóór de leeftijd van 7 weken in ieder geval hun eerste inentingen tegen Parvo en Hondenziekte moeten krijgen.

Vaccinaties baby – 24Baby.nl
Als ouder in Nederland mag je zelf beslissen welke inentingen je baby krijgt. Wel is het raadzaam om deel te nemen aan het Rijksvaccinatieprogramma, omdat de vaccinaties je baby beschermen tegen ernstige infectieziekten en daarnaast bijdragen aan het uitroeien van deze ziekten.

Vaccinaties
Alle pasgeboren baby's hebben van de moeder antistoffen tegen infectieziekten meegekregen. Omdat de moeder vaak niet alle ziekten zelf heeft doorgemaakt (en dus niet voor alle ziekten antistoffen heeft ontwikkeld), bieden die antistoffen geen bescherming tegen alle infectieziekten.

Inenten kat - Alles over vaccinaties | AniCura Nederland
Hieronder vindt u een greep uit de meest gegeven inentingen voor katten. Kattenziekte. Dit is een inenting tegen het feline parvovirus. Niesziekte. Met deze inenting wordt uw kat beschermd tegen het feline herpesvirus, ook wel feline rhinotracheïtisvirus genoemd, en het feline calicivirus. Bordetella bronchiseptica

Vaccinatieschema van pups en volwassen honden
Er zijn alleen inentingen tegen het Canine para-influenza type-2 virus (= CPiV) en de Bordetella bacterie beschikbaar, terwijl de lijst van mogelijke kennelhoestverwekkers veel langer is. Zo kunnen ook reovirussen en mycoplasmen kennelhoest bij honden veroorzaken.