Er is gezocht op: Inentingen

GGD Reisvaccinaties
Een verplichte vaccinatie is een vaccinatie die een land zelf verplicht stelt. Deze is bedoeld om de eigen bevolking te beschermen tegen import van besmettelijke ziekten. Zonder zo'n verplichte vaccinatie mag u een land niet in. Zo stellen sommige landen de gele koortsvaccinatie verplicht.

Inenting - Wikipedia
Inenting is de introductie van een stof aan het lichaam ter genezing of voorkoming van infectieziektes. Passieve immunisatie is de introductie van antistoffen.Vaccinatie is het inbrengen van een vaccin van verzwakte ziekteverwekkers om het lichaam aan te zetten tot actieve immunisatie.Meestal gebeurt inenting via een injectie.. Vaccinatie is de meest effectieve en goedkope manier om ...

VACCINATIES PER LAND I GGDREISVACCINATIES
Voor welk land heeft u vaccinaties nodig? Dat verschilt per land. In de landenzoeker kunt u vinden of u vaccinaties of inentingen nodig heeft voor uw reis.

Inentingen per land - Vaccinaties op Reis
Vaccinaties op reis. Vaccinaties op reis is de specialist voor inentingen in Nederland. Onze gespecialiseerde vaccinatie verpleegkundigen en artsen adviseren jaarlijks ruim 25.000 reizigers.

Vaccinaties tegen infectieziekten ...
In het Rijksvaccinatieprogramma krijgen kinderen verschillende inentingen. Deze vaccinaties zijn uitgebreid onderzocht, veilig en effectief.

Rijksvaccinatieprogramma | Rijksvaccinatieprogramma.nl
Het Rijksvaccinatieprogramma beschermt tegen 12 ernstige infectieziekten. Lees over de inentingen en ziekten en waarom vaccineren belangrijk is.


Vaccinaties op reis
Inentingen per land, vergoedingen reisvaccinaties en info over malaria van vaccinatiecentrum in heel Nederland.

Inentingen - In welke landen nodig?
Inentingen - In welke landen nodig? Zowel in de tropen als in subtropische landen loop je kans in contact te komen met besmettelijke ziekten. Ga je op vakantie, check dan ruim van tevoren of je een inenting nodig hebt.

Inentingen voor je bezoek aan Azie! - Backpacken in Azie
Inentingen. Een klein nadeel aan je bezoek aan Azië is dat je een aantal inentingen nodig hebt. Nu is dit natuurlijk afhankelijk van welke regio je bezoekt en hoe lang je hier gaat blijven maar in bijna elk geval heb je tenminste één vaccinatie nodig.

Vaccinatieschema van pups en volwassen honden
Pups worden in hun eerste levensweken meestal drie keer gevaccineerd en de meeste honden krijgen jaarlijks een cocktailprik. Het exacte schema, meer informatie en adviezen vindt u op onze website.

Inentingen hond - Medisch Centrum voor Dieren
Inentingen hond Elke pup krijgt via de moedermelk afweerstoffen tegen ziekten. Zodra deze weerstand verdwijnt (tussen de 9 en 15 weken leeftijd) kan de pup zelf weerstand opbouwen.

VACCINATIES INDONESIË | MAKKELIJK BIJ U THUIS!
Op reis naar Indonesië? U heeft mogelijk vaccinaties nodig. Onze erkende artsen vaccineren u bij u thuis! Bekijk ons vaccinatieadvies voor Indonesië. Op onze website leest u meer over veilig reizen naar Indonesië. Thuisvaccinatie.nl zorgt voor een reisadvies op maat. Lees meer en meld u aan bij Thuisvaccinatie.nl!

Overzicht reisvaccinaties | Thuisvaccinatie.nl | Lees meer!
Let op: combivaccinatie hepatitis A en B. Heeft u voor uw reis zowel de hepatitis A als hepatitis B vaccinatie nodig? Wij bieden u de combivaccinatie tegen hepatitis A en B!U bent meer dan 30 jaar beschermd tegen Hepatitis A en levenslang tegen Hepatitis B na drie vaccinaties.

Inentingen Buitenland - Travel Health Clinic
Inentingen voor het buitenland. Iedereen kent het gevoel over inentingen wel. Een reis geboekt naar het buitenland. Heerlijke exotische oorden waar allerlei prachtige, nieuwe ervaringen opgedaan kunnen worden.

lcr.nl - Informatie voor de reiziger
Wij informeren reizigers via deze website over ziekten op reis. en hoe deze kunnen worden voorkómen. Kijk bij een van de onderwerpen hieronder om te vinden wat u zoekt!

Vaccinatie nodig? - Travel Health Clinic - Beschermd op reis
Gezond op reis en gezond weer terug! Bij de Travel Health Clinic kunt u terecht voor al uw (reis)vaccinaties en gezondheidsadviezen.

Vergoeding vaccinaties (inentingen) - CZ
Gaat u op reis naar een land waar een bepaalde ziekte heerst? Bekijk de vergoeding voor vaccinaties in de zorgverzekeringen van CZ.

Travel Clinic advies inentingen voor reizen naar de tropen
Op de Travel Clinic website vindt u informatie en advies over bv. inentingen voor een optimale voorbereiding voor reizen naar de tropen, .

Inentingen | Infecties | Menselijk Lichaam - Menselijk Lichaam
Inentingen zijn voor iedereen, en speciaal voor kinderen, van belang. In de inentingskalender staan alle inentingen aangegeven die bij een bepaalde leeftijd noodzakelijk zijn.

Inentingen - KNHS
Inentingen. Met een vaccinatie kun je het afweermechanisme van het lichaam versterken tegen een virus of bacterie. Het paard krijgt een stof toegediend die op dit virus of deze bacterie lijkt, maar die geen ziekte veroorzaakt.

Vaccinatieschema van kittens en volwassen katten
Kittens worden in hun eerste levensweken meestal twee keer gevaccineerd en de meeste katten krijgen jaarlijks een cocktailprik. Het exacte schema, meer informatie en adviezen vindt u op onze website.

Inentingen Indonesië | Vaccinaties en Malaria preventie ...
Inentingen voor Indonesië. Ga je naar Indonesië? Dan ga je vast een mooie reis maken! Het is een prachtig land met een rijke cultuur, vriendelijke bevolking, mooie natuur en heerlijk eten.

GGD.nl
Op ggd.nl kunt u de dichtstbijzijnde GGD-locatie bij u in de regio vinden. De letters GGD staan voor Gemeentelijke Gezondheidsdienst.

Inentingen - Aandoeningen | Gezondheidsplein.nl
5 uit 5 - 1 beoordelingen; Wat zijn inentingen? Inentingen of vaccinaties worden gegeven om besmettelijke infectieziekten te voorkomen. Je krijgt dan een middel ingespoten waar je afweersysteem op reageert door het aanmaken van antistoffen. Als je dan later besmet raakt met een ziekteverwekker waartegen je bent ingeënt, herkent je afweersysteem deze ziekteverwekker en maakt het hier snel een ...

Binnenkort op reis? Denk aan je inentingen
Het minst leuke van een verre reis zijn misschien wel de inentingen die je moet halen voordat je vertrekt. Belangrijk, want je wilt natuurlijk niet met een exotische ziekte terugkomen van je vakantie.

Inentingen en vaccinaties bij je baby | Ouders van Nu
Tegen de meeste ziekten is je kind pas na een aantal inentingen optimaal beschermd. Zo krijgt hij vier keer een Hib-prik. Tot die laatste prik kan hij nog steeds een Hib-ziekte krijgen, al wordt de kans bij iedere vaccinatie kleiner.

Inentingen (vaccinaties) voor kinderen - Kinderen en ...
Overzicht van plaats, datum en tijd van de BMR/DTP-vaccinaties in Twente. Inentingen DTP en BMR voor kinderen 8 - 9 jaar: schema 2020

Inentingen Polen: vaccinaties bij KLM Health Services
Vliegt u binnenkort naar Polen? In ons reisadvies leest u hoe u zich het beste kunt voorbereiden op uw reis. Zo is het belangrijk om u ervan bewust te zijn dat voor Polen inentingen worden aanbevolen, hoewel vaccinaties voor Polen niet verplicht zijn.

Inentingen - Dierenpension Beukers
Inentingen. De volgende inentingen zijn verplicht als uw dier in ons pension komt logeren: Hond

Ghana vaccinaties en inentingen - Reisprik
Reisprik adviseert voor Ghana de volgende vaccinaties of inentingen: DTP, Gele koorts, Hepatitis A, Hepatitis B, Mazelen, Meningokokken, Rabiës

Inentingen Indonesië: vaccinaties bij KLM Health Services
Op reis naar Indonesië? Zorg dat u met de juiste inentingen vertrekt. Maak eenvoudig een vaccinatie afspraak via de website van KLM Health Services.

Inentingen Maleisië | BackpackenInAzië.nl
Inentingen Maleisië. Voor Maleisië worden min of meer dezelfde vaccinaties aanbevolen als bij andere landen in Zuidoost Azië. Wel zo handig want dit scheelt weer een aantal prikken. De inentingen Maleisië die je nodig gaat hebben zijn afhankelijk van de locaties die je bezoekt en hoelang je weg gaat.

Vaccinaties | Rijksoverheid.nl
De overheid biedt gratis vaccinaties aan voor kinderen, mensen met een verhoogd risico op ziekte.

Artikelen over inentingen | Telegraaf.nl
De Commissie kinderopvang en vaccinatie adviseert het kabinet inentingen verplicht te maken als de vaccinatiegraad onder de 95% zakt. In Amsterdam zijn de meningen verdeeld over deze verplichting.

Tips voor Inentingen en Vaccinaties Thailand | TIPS THAILAND
Optionele inentingen Thailand. De onderstaande vaccinaties zijn persoons- of reisgebonden. Maak dus een afspraak bij een gespecialiseerde arts en laat je zorgvuldig informeren om te kijken wat bij jouw gezondheid en reisplan past.

Inentingen kat - Welke inentingen zijn essentieel voor ...
Minimale leeftijd voor de eerste inenting. Laat je kitten op zijn vroegst in de achtste week na de geboorte vaccineren. Het basispakket, met de gangbaarste inentingen tegen kattenziekte en niesziekte is dan zeker aan te raden.

Inentingen Vietnam: Aanbevolen vaccinaties en informatie ...
Gezond blijven tijdens het reizen is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet ziek worden tijdens je reis door Vietnam. Het is daarom belangrijk om al enige tijd voor vertrek de juiste inentingen te krijgen.

Vaccinatieprogramma - Wikipedia
Uitzonderingen. Bij kinderen die veel te vroeg geboren werden, en bij kinderen die zeer ernstig ziek zijn of een stoornis van het afweersysteem hebben, is het soms verstandiger om niet of later te vaccineren.Aangezien deze kinderen altijd door één of meerdere artsen behandeld worden, kunnen ouders deze artsen advies vragen over eventuele wijzigingen in het vaccinatieschema.

Meer inentingen tegen bof, mazelen, rode hond en ...
Het aantal baby's dat wordt ingeënt tegen bof, mazelen en rode hond is vorig jaar licht gestegen. Ook zijn er duidelijk meer meisjes ingeënt tegen baarmoederhalskanker. Dat meldt het RIVM op ...

Inentingen/vaccinaties voor India - VisumBuitenland.nl
Inentingen zijn een belangrijk onderdeel van de voorbereiding van reizen naar India. Er zijn drie categorieën inentingen voor India; verplichte inentingen (1), zeer aan te raden inentingen (2) en optionele inentingen (3).De noodzaak van optionele inentingen voor India hangt af van het gebied binnen India dat wordt bezocht, de duur van het verblijf en de activiteiten in India.

Home | vacciweb.be
GSK gebruikt cookies teneinde uw ervaring of deze website te verbeteren. U kan ervoor kiezen om de cookies te blokkeren. Sommige cookies zijn echter essentieel voor de goede werking van de website.

Goed voorbereid op vakantie | Gezondopreis.nl
Ga goed voorbereid op reis, denk na over vaccinaties en inentingen voor je vakantie of reis. Check gezondopreis.nl voor informatie over reisziekten.

Inentingen Bali | Advies over welke Vaccinaties en Dengue
OVER EASE. Ease Travel Clinic & Health Support is gespecialiseerd in reizigersadvisering, reisvaccinaties en bedrijfsvaccinaties. Onze reizigersverpleegkundigen geven je persoonlijk advies en de benodigde inentingen op basis van jouw bestemming, gezondheid en reisplannen.

Inentingen voor konijnen, heel belangrijk! | Dier en ...
Inentingen voor konijnen, heel belangrijk! Het is heel gewoon dat honden en katten hun inentingen krijgen, maar konijnen hebben deze ook nodig.

Vaccinaties - Bali
Bij een verblijf van langer dan drie maanden worden voor Bali inentingen aangeraden tegen hepatitis B, rabiës (= hondsdolheid) en tuberculose.

Inentingen | Gambia | Vakantie Arena
Uitgebreide informatie over Inentingen in Gambia. Met ingang van 2002 is een inenting tegen gele koorts verplicht gesteld, douane en lokale autoriteiten kunnen naar het bewijs daarvan vragen. Verder wordt een DTP-inenting geadviseerd en soms ook geelzucht, zeker aan te raden als u het binnenland intrekt (en dat is dichter bij de kust dan u denkt).Er heerst in Gambia malaria, zodat het ...

Kosten Vaccinaties vergoeding 2020 - Independer
Vaccinaties zijn bedoeld om je te beschermen tegen bepaalde ziektes. Een vaccinatie is een inenting met een middel dat een immuunrespons opwekt zonder dat je hier ziek van wordt. Vaak bestaat een vaccin uit dode of verzwakte ziektekiemen. Je lichaam maakt hiervoor afweerstoffen aan. Deze ...

Zonder inentingen naar Bali | Ouders Online
Wij gaan eind juli naar Bali, en nu wil partner geen inentingen halen. Dit om de simpele reden dat hij als de dood is voor naalden. Geeft aan dat hij het onzin vindt, maar ik weet natuurlijk wel wat de werkelijke reden is.