Er is gezocht op: Gezondheid

Gezondheid | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
1 week geleden Gezondheid Wat kun je doen bij een prikkelbare darm? Iedere week beantwoordt Edwin de Vaal (47), huisarts in Nijmegen, een veelgestelde of opvallende vraag uit zijn praktijk. Deze ...

Gezondheidsplein.nl | Alles over gezondheid binnen handbereik
Gezondheidsplein is het betrouwbare en onafhankelijke platform voor informatie over je gezondheid. Met begrijpelijke uitleg over aandoeningen, symptomen en behandelingen, gecontroleerd door artsen en medisch specialisten.

Gezondheid.be, De gezondheidssite met nuttige en ...
Kwalitatieve en bruikbare informatie rond gezondheid. Nieuws, tips, dossiers en fora die u interesseren: gezondheid, ziekte, seksualiteit, drugs, beauty

Gezondheid - Wikipedia
Het begrip gezondheid wordt ook gebruikt op andere terreinen, zoals voor het milieu of de economie.. Geestelijke gezondheid. De geestelijke gezondheid is een concept dat naar de emotionele en psychologische welzijn van het individu verwijst.

Home - Gezondheid
Als Gertrude van Santvoord een ochtendje weggaat voor Nordic Walking, zet ze een kommetje soep klaar op het aanrecht voor haar man Ton. Om kwart voor twaalf vertelt robot Tessa hem om de soep op te warmen.

Home - Mijngezondheid
Regel uw zorg wanneer het u uitkomt met MijnGezondheid! Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek.


Gezondheids startpagina. Voor een mooie start op internet.
Gezondheid is zo natuurlijk dat je er nooit bij stilstaat. Totdat moment dat er iets hapert aan je gezondheid. Dan pas gaat je beseffen wat gezondheid voor jou als persoon betekent.

Gezondheidsnet | Nummer 1 in gezondheid
Op GezondheidsNet vind je gezondheidstips, achtergrondinformatie over ziektes en aandoeningen, de lekkerste recepten en nog veel meer om gezond te worden en te blijven.

Gezondheid - 12 definities - Encyclo
Gezondheid 1) Constitutie 2) Gestel 3) Lichamelijk welzijn 4) Onschatbaar bezit 5) Proost 6) Santé 7) Vitaminetherapie 8) Wel bekome het u 9) Welstand 10) Welzijn 11) Wens bij heildronk

Mens en Gezondheid artikelen: Informatie van Aandoeningen ...
Mens en Gezondheid Artikelen uit de rubriek Mens en Gezondheid, van Aandoeningen tot Gezonde voeding… Op dit moment bevat de rubriek Mens en Gezondheid 30.537 artikelen, geschreven door 1.588 infoteurs. De artikelen zijn ondergebracht in 18 subrubrieken.

De of het gezondheid? Welk lidwoord
Welk lidwoord (de of het): "de gezondheid" of "het gezondheid", wij helpen je graag. Betekenis van gezondheid: Als je geen ziektes bij je draagt..

Positieve gezondheid - Alles is gezondheid
Machteld Huber introduceerde het concept positieve gezondheid in Nederland in 2012. In dit concept wordt gezondheid niet meer gezien als de af- of aanwezigheid van ziekte, maar als het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan en zoveel mogelijk eigen regie te voeren.

Inloggen - Mijngezondheid
Als u deze melding ziet, bent u nog niet aangemeld voor MijnGezondheid.net. Neem hiervoor contact op met uw huisarts of apotheek. Het kan ook zijn dat u zich reeds heeft aangemeld, maar dat uw aanmelding nog verwerkt wordt door uw huisarts of apotheek.

Positieve gezondheid - Wikipedia
Positieve gezondheid is een benadering binnen de gezondheidszorg die niet de ziekte, maar een betekenisvol leven van mensen centraal stelt.De nadruk ligt op de veerkracht, eigen regie en het aanpassingsvermogen van de mens en niet op de beperkingen of ziekte zelf.

Gezond | AD.nl
7:22 De gezondheid van kinderen over de hele wereld staat onder druk, en dat komt door milieuvervuiling, klimaatverandering en marketing voor ongezond eten en drinken. Daarvoor waarschuwen Unicef ...

Gezond.be - Je gezondheid, onze bezorgdheid
Heb je vragen over jouw Gezondheid? Of ben je op zoek naar advies over gezonde voeding, zwangerschap, sport, aandoeningen, ...? Gezond.be helpt je verder!

Gezondheid&Co | Nieuws en achtergrondnieuws over gezondheid
Gezondheid & Co brengt nieuws en achtergrondverhalen over een gezonde leefstijl. Maar ook gezonde recepten, een medische encyclopedie met ziektes, behandelingen een diëten.

Gezondheid - Eten | Yoga | Pilates | Nieuws | nu op MSN
Het laatste nieuws op het gebied van voeding en gezondheid en vindt effectieve kracht-, Yoga- en Pilates oefeningen.

Home - gezondNU | gezondheid, voeding en psyche
gezondNU is hét magazine over gezondheid, voeding en psyche. Door inspirerende artikelen en praktische tips, helpt gezondNU u gezond te blijven.

Kennisbank - Gezondheid
Altijd op de hoogte van het laatste gezondheidsnieuws? Leave this field empty if you're human: Over ons; Contact; Privacy; Disclaimer

voeding | gezondheid.be
Zijn kunstmatige zoetstoffen ongezond? Zijn olijfolie en goede vetten gezond? Ontdek uitgebreide dossiers over voeding op gezondheid.be.

gezondheid - HEMA
Bekijk de categorie gezondheid op hema.nl. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Bestel je voor 25.- of meer? Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Dat is echt HEMA.

FOD Volksgezondheid
Het directoraat-generaal Gezondheidszorg van de FOD Volksgezondheid publiceert een rapport over de werking van de algemene ziekenhuizen in België.

Gezondheid: uw magazine e-gezondheid.be | Drupal
Fibromyalgielijders in beeld Gepubliceerd op 03/02/2017 - 16h17. Wat is het profiel van mensen die lijden aan fibromyalgie ? Welke pijnklachten hebben ze en welke impact heeft de ziekte op hun dagelijkse functioneren?

Gezondheid - gezondNU
Kleur tegen wintersleur. Deze maand: februari saai en grauw? Niks daarvan! gezondNU geeft je inspiratie om met kleur de sleur van deze ijzige maand te doorbreken.

Gezondheid - de betekenis volgens Redactie Ensie
Gezondheid is een gevoel van zowel lichamelijk, als geestelijk als maatschappelijk welzijn.Het betekent dus niet alleen het ontbreken van ziektes. Het begrip gezondheid is subjectief.Ieder mens voelt zelf of hij zich gezond voelt of niet.

gezondheid | Blik op nieuws
Chloroquine, een middel tegen malaria dat sinds 1934 internationaal op de markt is, blijkt actief te zijn tegen het nieuwe SARS-coronavirus type 2.

Gezondheid | ANBO
Als je mensen vraagt wat voor hen belangrijk is bij het ouder worden, dan wordt al snel gezegd ‘een goede gezondheid!’. Maar wat is een goede gezondheid?

gezondheid | De Volkskrant
Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door de Volkskrant.

De Gezondheid-app op een iPhone of iPod touch gebruiken ...
De Gezondheid-app verzamelt gezondheidsgegevens vanaf uw iPhone, Apple Watch en apps die u reeds gebruikt, zodat u al uw vorderingen eenvoudig op één plek kunt bekijken.

Gezondheid: alles over Apple's Gezondheid-app voor iOS
Gezondheid-data instellen en bekijken. Zoals hierboven aangegeven bepaal je zelf welke data je wilt zien op het Vandaag-scherm. Alle gegevens zijn te bereiken via de tweede knop onderin het scherm ...

Positieve Gezondheid - MijnPositieveGezondheid.nl
Gezondheid is meer dan alleen niet-ziek-zijn. Onderzoeker en voormalig huisarts Machteld Huber vroeg aan ruim 2.000 mensen wat zij verstaan onder gezondheid.

Gezondheid | Scholieren.com
gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Als je niet alle cookies wilt toestaan, ga dan naar ‘ Aanpassen Instellingen aanpassen ’ om dit in te stellen. Ben je jonger dan 16 jaar?

Nieuwe definitie gezondheid - actiz.nl
Een toestand van ‘compleet welbevinden’, zo luidt de definitie die de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hanteert voor gezondheid. Maar volgens de promovenda Machteld Huber is die definitie verouderd, omdat daarmee praktisch iedereen patiënt is.

Gezondheid-Aanbiedingen.nl, voordelig en betrouwbaar ...
Welkom bij gezondheid-aanbiedingen.nl. Klik op het zoekicoon hierboven, u kunt merk, naam, ean, of een ander kenmerk van een product gebruiken relevante producten zullen automatisch getoond worden.

wetten.nl - Regeling - Wet publieke gezondheid - BWBR0024705
1 Het college van burgemeester en wethouders draagt zorg voor de uitvoering van de jeugdgezondheidszorg.. 2 Ter uitvoering van de in het eerste lid bedoelde taak draagt het college van burgemeester en wethouders in ieder geval zorg voor:. a. het op systematische wijze volgen en signaleren van ontwikkelingen in de gezondheidstoestand van jeugdigen en van gezondheidsbevorderende en -bedreigende ...

Atlas Gezondheid – EEN GEZONDE SAMENLEVING
Wat is gezondheid? Gezondheid is als uw lichaam 100% van de tijd voor 100% functioneert. Dit wil niet zeggen dat de afwezigheid van de klachten betekent dat u helemaal gezond bent.

voeding is gezondheid
Welkom op deze site over volwaardige voeding. Het kan zijn dat er in de URL staat dat deze site niet-veilig is. Maar dat is onze website wel. Alleen ontbreekt er een CSS formulier, wat ingesteld is vanwege de ‘wet op de privacy’.

Gezondheid - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis
Wanneer jij bewust bezig bent met je eigen gezondheid, helpen deze producten je bij het monitoren van je lichaam. Zo vind je hier onder andere weegschalen, bloeddrukmeters, thermometers en infraroodlampen.

Magazine Gezondheid Nederland - Het online magazine voor ...
Het online magazine voor gezondheid. Iedereen kent ze wel. Die flesjes met dat chemische kleurige goedje erin.

Gezondheid | Autoriteit Persoonsgegevens
Gezondheid. Gegevens over iemands gezondheid zijn gevoelige persoonsgegevens. In verschillende wetten zijn regels opgenomen over de zorgvuldige omgang met deze gegevens, niet alleen binnen de gezondheidszorg maar ook daarbuiten.

Buienradar.nl - Overzichtspagina gezondheid en het weer in ...
We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. Buienradar stelt zijn radarbeelden voor iedereen gratis beschikbaar. Om Buienradar te kunnen onderhouden en door te kunnen ontwikkelen is geld nodig, dit wordt mogelijk gemaakt door de reclames.

Downloads – Institute for Positive Health
Positieve Gezondheid inspireert tot samenwerking, educatie en verandering: mensen willen aan de slag! Om daarin te voorzien biedt iPH bestanden van het gespreksinstrument (het spinnenweb) voor volwassenen, jongeren en kinderen aan.

Gezondheid | Oma Weet Raad
Maak je keuze uit huidverzorging, haarverzorging, make-up, hand- en nagelverzorging en nog veel meer. In deze rubriek vind je een schat aan informatie over gezondheid en lichaamsverzorging.

Gezondheid | Europese Unie
Steun voor de volksgezondheid in Europa. De EU vult het nationale gezondheidsbeleid aan door lokale besturen in de EU aan te moedigen om gemeenschappelijke doelstellingen te bereiken, middelen te bundelen en gezamenlijke problemen ook samen aan te pakken.

‘De WHO definitie van gezondheid leidt tot medicalisering ...
Voor haar onderzoek naar een nieuwe definitie van gezondheid heeft Machteld Huber onlangs een onderzoeksprijs – de ZonMw-Parel – gewonnen. Huber is (huis)arts en onderzoeker en werkt bij het Louis Bolk Instituut in Driebergen. Wat […]

gezondheid | PlusOnline
Wordt je wereld steeds waziger, dan is een bril vaak de oplossing. Maar soms is er iets anders aan de hand. Oogarts Manon van Hecke belicht de vier meest voorkomende oogziekten bij 50-plussers.

Gezondheid | RTL Nieuws
Gezondheid Gezondheidszorg Ziektes en aandoeningen Hulpdienst Orgaan Uiterlijke verzorging Hygiëne Stress Verslaving Gezond leven Vaccinatie Geneeskunde Liefdadigheid Gevaarlijke stoffen Daglicht ...

Gezondheid (ziektekosten en zorgkosten)
Aftrek van gezondheids- en ziektekosten en inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet: kijk hier voor meer informatie over deze onderwerpen.

Gezondheid | RTL Nieuws
Gezondheid