Er is gezocht op: Gezondheid

Gezondheidsplein.nl | Alles over gezondheid binnen handbereik
Gezondheidsplein is het betrouwbare en onafhankelijke platform voor informatie over je gezondheid. Met begrijpelijke uitleg over aandoeningen, symptomen en behandelingen, gecontroleerd door artsen en medisch specialisten.

Gezondheid | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Nieuws en video's over Gezondheid. Betrouwbaar, gratis en snel op NU.nl, de grootste nieuwssite van Nederland.

Home2 - Gezondheid
Gezondheid.nl gaat over jouw gezondheid. We hebben daarom ook ruimte voor inzichten, meningen, producten, services en diensten. In dit overzicht beiden we onze blogs. Heb jij een onderwerp waar je iets over te vertellen hebt, meldt het ons!

Gezondheid - Wikipedia
Gezondheid is een toestand van algeheel welbevinden waarin er geen sprake is van lichamelijk letsel of ziekte. De definitie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO 1948) luidt: "Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of andere lichamelijke gebreken."

Gezondheid.be, De gezondheidssite met nuttige en ...
Kwalitatieve en bruikbare informatie rond gezondheid. Nieuws, tips, dossiers en fora die u interesseren: gezondheid, ziekte, seksualiteit, drugs, beauty

Gezondheid - 12 definities - Encyclo
Gezondheid Gezondheid is een gevoel van zowel lichamelijk, als geestelijk als maatschappelijk welzijn. Het betekent dus niet alleen het ontbreken van ziektes. Het begrip ezondheid is subjectief. Ieder mens voelt zelf of hij zich gezond voelt of niet. Ook heeft ieder mens andere maatstaven voor een goede gezondheid.


Gezondheidsnet | Nummer 1 in gezondheid
Op GezondheidsNet vind je gezondheidstips, achtergrondinformatie over ziektes en aandoeningen, de lekkerste recepten en nog veel meer om gezond te worden en te blijven.

Mens en Gezondheid artikelen: Informatie van Aandoeningen ...
Mens en Gezondheid Artikelen uit de rubriek Mens en Gezondheid, van Aandoeningen tot Gezonde voeding… Op dit moment bevat de rubriek Mens en Gezondheid 30.001 artikelen, geschreven door 1.574 infoteurs. De artikelen zijn ondergebracht in 18 subrubrieken.

Mijn Gezondheid | eHealth
Werk en gezondheid Via deze rubriek vindt u informatie over de impact van uw gezondheid op uw werk en vice versa. Het gaat bijv. over tips om het werk te hervatten na een langdurige afwezigheid door ziekte en om adviezen om burn-out of andere stressgerelateerde problemen te voorkomen.

Inloggen - Mijngezondheid
Als u deze melding ziet, bent u nog niet aangemeld voor MijnGezondheid.net. Neem hiervoor contact op met uw huisarts of apotheek. Het kan ook zijn dat u zich reeds heeft aangemeld, maar dat uw aanmelding nog verwerkt wordt door uw huisarts of apotheek.

Gezond | AD.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week

Home - Mijngezondheid
Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online zorgtaken regelen bij uw huisarts of apotheek.

Positieve gezondheid - Alles is gezondheid
Machteld Huber introduceerde het concept positieve gezondheid in Nederland in 2012. In dit concept wordt gezondheid niet meer gezien als de af- of aanwezigheid van ziekte, maar als het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan en zoveel mogelijk eigen regie te voeren.

gezondheid | PlusOnline
gezondheid. Lees meer. gezondheid. RIVM verwacht run op griepprik. Het ministerie van Volksgezondheid denkt dat er dit najaar honderdduizenden Nederlanders extra voor een griepprik naar de huisarts gaan.

Home - gezondNU | gezondheid, voeding en psyche
gezondNU is hét magazine over gezondheid, voeding en psyche. Door inspirerende artikelen en praktische tips, helpt gezondNU u gezond te blijven.

Gezondheids startpagina. Voor een mooie start op internet.
Gezondheid is zo natuurlijk dat je er nooit bij stilstaat. Totdat moment dat er iets hapert aan je gezondheid. Dan pas gaat je beseffen wat gezondheid voor jou als persoon betekent. Dan pas ga je beseffen dat niet alles zo vanzelfsprekend is. Deze startpagina helpt je zicht te krijgen in je gezondheid.

Gezondheid | RTL Nieuws
Gezondheid Geef iemand op voor een beauty make-over! Laatkomers Hierdoor kom jij altijd te laat - en zó kun je het afleren! Niet-coronazorg Huisartsen verdeeld over bellen en beeldbellen ...

Straling en gezondheid EHS
Straling en gezondheid EHS has 292 members. Profielen zonder foto of waar geen informatie op te zien is worden niet toegelaten. Je kunt hiervoor extra informatie toevoegen bij de aanmelding. Deze...

Gezondheid | RTL Nieuws
Gezondheid Gezondheidszorg Ziektes en aandoeningen Hulpdienst Orgaan Uiterlijke verzorging Hygiëne Stress Verslaving Gezond leven ...

gezondheid | De Volkskrant
gezondheid. Nieuws & Achter­grond Wijzen naar elkaar in de corona-aanpak: een bestuurlijk gat dat zich niet vult met regie maar met onbegrip. Nieuws & Achter­grond Directeur van noodlijdend Artis: ‘Natuurbehoud is zelfbehoud ...

definitie gezondheid - gezondheid volgens de WHO
Definitie gezondheid WHO – “Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of andere lichamelijk gebreken.” Opvallend is dat het dus meer is dan niet ziek zijn.

gezondheid - Wiktionary
Dutch: ·health··gesundheit, bless you ... Definition from Wiktionary, the free dictionary

Gezond.be - Je gezondheid, onze bezorgdheid
Heb je vragen over jouw Gezondheid? Of ben je op zoek naar advies over gezonde voeding, zwangerschap, sport, aandoeningen, ...? Gezond.be helpt je verder!

Gezondheid en welzijn - CBS
In tweede kwartaal 2020 positiever over eigen gezondheid. 26-8-2020 00:00. 6,3 duizend coronadoden vastgesteld in maart en april 2020. 31-7-2020 06:30. Helft tachtigplussers had laatste levensjaar een kind in de buurt wonen. 14-7-2020 00:00. Huisarts vaker vrouw en gemiddeld jonger.

Gezondheidsbeleid | Gemeente Utrecht - Omgevingsvisie
Om gezondheid voor iedereen te versterken, bieden we waar dat nodig is iets anders of iets extra’s. Hoe de gemeente daar de komende jaren mee wil omgaan staat beschreven in de nota Volksgezondheid ‘Gezondheid voor iedereen’ (pdf, 3,0 MB). In deze nota gaan we uit van het begrip ‘positieve gezondheid’.

voeding | gezondheid.be
Zijn kunstmatige zoetstoffen ongezond? Zijn olijfolie en goede vetten gezond? Ontdek uitgebreide dossiers over voeding op gezondheid.be.

Gezondheid: alles over Apple's Gezondheid-app voor iOS
Met de Gezondheid-app van Apple kun je allerlei gezondheids- en fitnessdata overzichtelijk verzamelen. Lees hier alles over het inlezen van data in de Gezondheid-app, gebruik van het dashboard, de ...

Gezondheid | Het laatste nieuws uit Nederland leest u op ...
Gezondheid ’Jasper voelde rare dingen, het bleek acute leukemie’ Een halve eeuw geleden was de genezingskans voor kinderen met Acute Lymfatische Leukemie (ALL) – ook wel bloedkanker genoemd ...

gezondheid | Het Parool
Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door Het Parool.

Gezondheid - Eten | Yoga | Pilates | Nieuws | nu op MSN
Het laatste nieuws op het gebied van voeding en gezondheid en vindt effectieve kracht-, Yoga- en Pilates oefeningen.

medisch | Gezondheidsnet
Met alvast een grote geruststelling: een prikkelbare darm is vervelend, maar niet schadelijk voor je gezondheid. Lees verder. medisch. FAQ. Kan een traag werkende schilklier meer last geven in de winter? Mijn traag werkende schildklier - waarvoor ik al 15 jaar medicatie slik - lijkt in de winter meer klachten te geven dan in de zomer.

gezondheid: 95 Citaten, quotes en wijsheden - Citaten.NET
Alle gezondheid citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al 20 jaar op citaten.net.

Artikelen over gezondheid | Telegraaf.nl
gezondheid Volg dit. 15:32. Binnenland. RIVM registreert 1300 nieuwe coronabesmettingen. Nog eens 1300 mensen in Nederland hebben positief getest op het coronavirus.

gezondheid - Nederlands-Fries Woordenboek - Glosbe
gezondheid vertaling in het woordenboek Nederlands - Fries op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen.

gezondheid - HEMA
Bekijk de categorie gezondheid op hema.nl. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Voor 21:30 uur besteld = morgen in huis. Echt HEMA.

Gezondheid - Margriet
Gezondheid. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom gezondheid, beweging en voeding. Of het nu om je mentale of fysieke gezondheid gaat: wij geven je dagelijks adviezen en ideeën over hoe je zo gezond mogelijk kunt leven.

Faculteit Gezondheid - Hogeschool van Amsterdam
De faculteit Gezondheid biedt onderwijs voor studenten en werkende professionals op het gebied van zorg. Dit doen we met aandacht voor grootstedelijke problemen, interprofessionele samenwerking en onderzoek rondom vitaliteit.

Positieve gezondheid - ZonMw
Gezondheid als het vermogen van mensen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven. Positieve gezondheid kent 6 dimensies: lichaamsfuncties, mentale functies en beleving, spirituele/existentiële dimensie, kwaliteit van leven, sociaal-maatschappelijke participatie en dagelijks functioneren (Huber).

wetten.nl - Regeling - Wet publieke gezondheid - BWBR0024705
Wet publieke gezondheid. In deze wet en de daarop berustende bepalingen wordt verstaan onder: a. de Internationale Gezondheidsregeling: de Internationale Gezondheidsregeling met Bijlagen (Trb. 2007, 34); b.

Gezondheid, ziekte en zorgverlening – de definities | Mens ...
Gezondheid is vergelijkbaar met een evenwichtstoestand, waarbij allerlei fysiologische mechanismen de orgaanfuncties proberen te handhaven of in balans te houden. In veel gevallen houdt genezing in dat de schade dankzij tal van natuurlijke processen – al dan niet met een medisch of verpleegkundig steuntje in de rug – grondig wordt hersteld en er doorgaans zelfs geen merkbare ...

gezondheid - Vertaling Nederlands-Duits
gezondheid en welzijn gezondheid op het werk gezondheid van de mens gezondheid van de poten gezondheid van de voetzolen gezondheid van dieren gezondheid van moeder en kind gezondheid van moeders gezondheid van planten gezondheids gezondheidsalfabetisme gezondheidsattest gezondheidsbedreigend gezondheidsbeleid Zojuist vertaald NL>DE: gezondheid ...

Gezondheid&Co | Nieuws en achtergrondnieuws over gezondheid
Gezondheid & Co brengt nieuws en achtergrondverhalen over een gezonde leefstijl. Maar ook gezonde recepten, een medische encyclopedie met ziektes, behandelingen een diëten.

De of het gezondheid? Welk lidwoord
Welk lidwoord (de of het): "de gezondheid" of "het gezondheid", wij helpen je graag. Betekenis van gezondheid: Als je geen ziektes bij je draagt..

Tips en Weetjes Gezondheid
Categorie: Gezondheid. Even snel ontbijten met een banaan: hoe gezond is dat? 11 september 2020 Gezondheid. Denk je dat iemand liegt? Aan deze signalen kun je een leugen herkennen. 9 september 2020 Gezondheid. Een gezonde blaas: dit zijn de meest gestelde vragen. 4 september 2020 Gezondheid.

Gezondheid | Erasmus University Rotterdam
Gezondheid. Als student kun je soms de behoefte voelen om met iemand anders te praten dan met je vrienden in je directe omgeving, of wanneer je medische problemen hebt. In Rotterdam zijn er diverse organisaties tot wie je je kunt wenden voor hulp en assistentie.

Gezondheid - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis
Gezondheid producten kopen? Coolblue levert ook op zondag en in de avonduren! Gratis bezorging & retour.

MSN Gezondheid & Fitness - Gezondheid, Yoga & Pilates, Dieet
MSN Gezondheid & Fitness bevat oefeningen, diëten en medische informatie die je helpen om actiever te worden, gezonder te eten en je gezondheid te verbeteren.

Boeken over lichaam en gezondheid kopen? Kijk snel! | bol.com
Over gezin, gezondheid en populaire psychologie. Hier hebben we alle gezondheidsboeken voor je bij elkaar gezet. Boeken die motiveren en inspireren, zoals de dieetboeken, schoonheidsboeken en persoonlijke ontwikkelingsboeken. En boeken die tips en advies geven, zoals zelfhulpboeken, seksualiteitsboeken, therapieboeken en verslavingsboeken.

Gezondheid, veiligheid, welzijn en vertrouwen | BSI
Gezondheid en veiligheid: een nieuwe norm bepalen (niet vermeld op de blogpagina) > Het laatste nieuws over de aanzienlijke herziening van een van de belangrijkste EMC-normen in Europa > Veiligheid is de topprioriteit bij aangepaste norm voor elektrische testen >